Vestea momentului despre Cătălin Scărlătescu! Anunţ crunt făcut de Doina Teodoru: Se întâmplă ceva rău…

Vestea momentului despre Cătălin Scărlătescu! Vedeta a trecut prin momente cumplite la America Express. Iubita lui, Doina Teodoru, și-a ieșit din fire. Iată ce s-a întâmplat mai exact cu cei doi.

a

Săptămâna aceasta, în cadrul reality-show-ului „America Express – Drumul Aurului”, Cătălin Scărlătescu a trecut prin momente dificile. Celebrul Chef a început să se simtă amețit, așa că a luat-o de mână pe Doina Teodoru.

Vedeta a reușit să se așeze pe o bancă și a încercat să se liniștească. Acesta nu știe exact din ce motiv s-a simțit rău, însă bănuiește că soarele și temperaturile ridicate l-au afectat. Cătălin Scărlătescu a fost sfătuit de personalul medical să se odihnească și să stea într-un mediu cât mai răcoros.

„Auzeam așa niște voci pe lângă mine, o vedem pe Irina, o vedeam pe Doina, dar nu înțelegeam care e treaba cu rucsacii. (…) N-am nici cea mai vagă idee. Poate am stat prea mult în soare. (…)

Am început să disting chestii, mi-am văzut și rucsacul, am văzut-o și pe Doina, am început să îi aud bine și încep încet am început să îmi vină în memorie frânturi din ce fusese înainte”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

Doina Teodoru a fost foarte îngrijorată de starea de sănătate a partenerului ei de viață.

„Pe mine m-a prins de mână și în momentul ăla mi-am dat seama că se întâmplă ceva rău cu el, că nu este bine”, a zis ea.

https://www.youtube.com/embed/vVrjQGlNrCg

Deși se înțeleg bine și se ajută mereu la nevoie, cei doi trec și prin momente tensionate. În ediția trecută, Irina Fodor le-a spus concurenților că un membru al echipei lor va fi legat la ochi la prima probă, în timp ce celălalt îl va ghida. În cadrul celebrului cuplu, Cătălin Scărlătescu a fost cel legat la ochi, iar simțul său intuitiv a enervat-o pe Doina Teodoru.

Din cauza presiunii, Doina Teodoru a început să ridice tonul la el și a țipat, fapt care l-a enervat pe cunoscutul Chef. Din fericire, cei doi au reușit să treacă peste acest moment tensionat, după ce Cătălin Scărlătescu a reușit să găsească plicul pe care îl căuta.

„Te aud, dar taci! Doina a început să țipe la mine să citesc eu scrisoarea”, a spus Cătălin Scărlătescu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com