Vești bune despre Mihai Neșu „Am început să mișc ambele mâini”

Mihai Neșu a impresionat o țară întreagă cu drama lui. A suferit un accident la un antrenament al formației olandeze FC Utrecht și a fost foarte aproape de moarte. Medicii au reușit să-l salveze, iar de atunci a început un proces de refacere. Nu s-a plâns niciodată și nu s-a gândit niciodată să renunțe. Face fizioterapie în fiecare zi și a învățat să scrie cu ajutorul unui bețișag, pe care îl manevrează cu gura, pe o tablelă specială.

a

În sfârșit, soarele a ieșit și pe strada lui și rezultatul muncii se vede! Vești bune! Acum își poate folosi ambele mâini.

Fostul fundaș de la Steaua este mulțumit de fizioterapia pe care o face zilnic de foarte multă vreme, în ciuda faptului că medicii nu credeau în șansele sale de recuperare.

Mihai Neșu a fost pentru mulți români un exemplu. S-a accidentat grav în anul 2011 și de atunci a început o luptă teribilă pentru recuperare. Procesul este greoi, iar rezultatele apar greu, dar fostul fotbalist nu a renunțat niciodată. A acordat un interviu în care a dezvăluit ce progrese a făcut. Respect!

„Sunt bine, nu pot să mă plâng de nimic. Am un program zilnic de vreo patru ani care este foarte puțin modificabil. Mișc ambele mâini, dar nu mă pot ajuta de ele 100%.Mâna dreaptă este mai puternică și cu ea pot să beau apă cu o cană adaptată, dar nu mai mult de 100 grame. Mâna stângă e mai bine ca înainte, dar încă mai lucrăm. Nu am de ce să nu fiu mulțumit de starea mea de sănătate”, a spus el într-un interviu la Magic FM.

Mihai Neșu s-a implicat în multe proiecte umanitare și sociale. Acum are un nou plan grandios. Prin intermediul fundației, fostul jucător de la Steaua vrea să construiască un centru de recuperare fizică la Oradea. Mulți oameni din fotbal au încurajat donațiile pentru acest proiect.

Fundația ”Mihai Neșu” sprijină copiii cu dizabilități neuromotorii și le oferă ajutorul prin intermediul terapiilor precum kinetoterapie, logopedie, terapie ocupațioanală, hidroterapie, hipoterapie.

Sursa: huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com