Vești bune pentru pensionari! Ludovic Orban: „Garantez că vom crește pensiile”

Pensiile vor crește cu siguranță în acest an, anunță premierul Ludovic Orban. Totuși, acesta a menționat că nu se știe despre ce procent este vorba, dacă va fi cel de 10% sau mai mare.

Pensiile vor crește în acest an, anunță Ludovic Orban

Prim-ministrul a făcut un anunț pentru toți pensionarii din țară. Ludovic Orban a spus că în acest an se vor majora, cu siguranță, pensiile.

Totuși, deocamdată nu se știe despre ce procent este vorba mai exact, pentru că premierul a declarat că se va anunța acest lucru abia după ce vor fi făcute analize economice.

Creșterea pensiilor, garantată de Ludovic Orban

„Singurul lucru pe care pot să vi-l garantez este că vom creşte pensiile. Cu cât vom creşte pensiile, vom decide după ce avem toate analizele economice care să ne prezinte realitatea economică din România şi capacitatea de a creşte pensiile, astfel încât să asigurăm plata pensiilor tot timpul, nu să ne facem că vom creşte pensiile şi după aia să nu avem cu ce să plătim pensiile.

Doar după ce analizele vor fi finalizate se va anunța și procentul cu care se vor majora pensiile, a anunțat Orban

„Vom creşte pensiile, procentul cu care vom creşte pensiile îl vom face public după finalizarea analizelor”, a spus premierul.

Ministrul Muncii, declarații despre pensii

La rândul său, ministrul Muncii a spus că toate pensiile trebuie calculate pe un criteriu simplu, cel al contributivității, indiferent despre ce majorare este vorba în acest moment.

„Din punctul meu de vedere, toate pensiile ar trebui calculate pe criteriul contributivității și nu este punctul meu personal, este punctul de vedere al Partidului Național Liberal, din care fac parte. Niciun om nu este pe o altă categorie, pe o altă treaptă de importanță față de un altul”, a spus Violeta Alexandru.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com