Vești bune pentru un milion de români. Începând cu 2 martie 2023, vor primi mai mulți bani. Marius Budăi: „Se vor actualiza…”

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a venit cu vești bune pentru români, la început de primăvară. Un milion de persoane vor primi mai mulți bani începând cu 1 martie 2023. Cine sunt cei cărora le vor crește veniturile.

a

Marius Budăi a prezentat lista majorărilor care intră în vigoare începând de azi, 1 martie 2023. Așadar, românii care vor avea venituri mai mari vor fi cei care beneficiază de: alocație pentru susținerea familiei, indemnizație lunară și bugetul lunar complementar pentru adulți cu handicap, indemnizație de sprijin, indemnizație lunară pentru tineri, cuantumul minim al indemnizației pentru creșterea copilului şi nu numai.

Vești bune pentru un milion de români

Un milion de români vor beneficia, începând cu ziua de azi, de venituri mai mari. Anunțul a fost făcut de ministrul Muncii, Marius Budăi.

Vorbim de actualizarea anuală a inflației, actualizare care are un impact pozitiv asupra indicatorului social de referință, care este în componența unor beneficii de asistență socială care se raportează la acest indicator.

Vorbim aici de venitul minim garantat, de alocația pentru susținerea familiei, de indemnizația lunară și bugetul lunar complementar pentru adulții cu handicap, de prestație socială pentru copii cu handicap, de alocația lunară de plasament și indemnizația de sprijin, indemnizația lunară pentru tineri, cuantumul minim al indemnizației pentru creșterea copilului, indemnizația minimă de concediu de adopţie şi de acomodare pentru cei care adoptă copii, indemnizația pentru sprijin pentru adopție.

Sunt prestații care, începând de la 1 martie, se actualizează cu această nouă valoare”, a declarat, ministrul Muncii, Marius Budăi, scrie antena3.ro.

Ministrul Muncii a punctat și a asigurat populația că nu există niciun dubiu că aceste actualizări vor fi făcute cu data de 1 martie

„Indicatorul social de referință la vechea valoare era la 525,5 lei, iar de la 1 martie este 598 de lei”, a punctat Marius Budăi.

Cu cât crește venitul minim garantat de la 1 martie

  • de la 149 de lei la 169 de lei (0,283 ISR) pentru persoana singură;
  • de la 269 de lei la 305 lei (0,510 ISR) pentru familiile formate din două persoane;
  • de la 376 de lei la 427 de lei (0,714 ISR) pentru familiile formate din trei persoane;
  • de la 465 de lei la 529 de lei (0,884 ISR) pentru familiile formate din patru persoane;
  • de la 554 de lei la 630 de lei (1,054 ISR) pentru familiile formate din cinci persoane;
  • de la 38,36 de lei la 44 de lei (0,073 ISR) pentru fiecare altă persoană peste numărul de cinci persoane, care face parte din familie.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com