Veți muri de foame la propriu! Ipoteză șocantă în România! Cine a făcut acest scenariu

Pandemia este o manipulare generală, ca o repetiție pentru ce va urma. Va fi o criză alimentară fără precedent.

a

Cunoscutul om de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, proaspăt eliberat din pușcărie, și-a reluat obiceiul de a posta pe Facebook. Acum, ne anunță că vom muri de foame.

Mureau oricum
„Hai să-ţi fac o mică paralelă. În 1918 a fost gripa spaniolă. Populaţia plantei avea 1,8 miliarde la acea vreme. Au murit 100 de milioane de oameni. Astăzi populaţia planetei se aproape de opt miliarde de oameni. Au murit până în 20.000 sau poate puţin peste 20.000 de oameni. Ar fi murit oricum oamenii ăştia – nu azi, mâine – oameni cu imunitate extrem de scăzută, cu diverse alte boli”, susţine SOV.

Repetiție generală
„Tot ceea ce vezi, generaţie, este o manipulare. Este o repetiţie cu public asupra ceea e urmează să se întâmple peste 20-30 de ani. Suntem aproape opt miliarde de oameni. Planeta susţine cu greutate viaţa a opt miliarde de oameni. Imaginează-ţi că peste 20-30 de ani vom fi dublu – 15-16 miliarde, moment în care planeta nu va mai putea susţine viaţa. Ceea ce vedem astăzi este o conspiraţie nu a unui singur stat. Sunt convins că sunt două-trei state mari implicate în toată povestea asta. Nu fac altceva decât să evalueze ce fac guvernele, ce face populaţia pentru a şti cum să folosească şi vor folosi aceste informaţii peste 20-30 de ani”, mai scrie Vîntu.

Infractorii vor fi pretutindeni
„După coronavirus, după ce se termină cu panarama asta, veţi muri de foame la propriu. Vom asista la o criză alimentară autentică. Dincolo cu situaţia cu coronavirus la nivel mondial, anul ăsta avem o producţie agricolă extrem de slabă din cauza lipsei de precipitaţii. (…) Vom asista la o criză alimentară şi la o explozie a infracţionalităţii în România. Nu numai leprele care au venit din afară, nu mai infractorii noştri aborigieni, ci şi oamenii cinstiţi vor recurge la tot felul de forme pentru a-şi putea susţine existenţa lor şi a familiilor lor”, subliniază Vîntu.

sursa : radiosimplu.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com