Vezi cum arata noua moneda de 10 lei, fata și spate .. ARATA BINE

Banca Naţională a României va lansa luni, 23 mai, cu ocazia a 350 de ani de la nașterea lui Ion Neculce, o monedă din argint. Aceasta are o greutate de 31,103 grame și un diametru de 37 mm.

a

Pe partea cealaltă acesteia este ilustrată o imagine a mănăstirii Putna alături de portetul domnitorului Ștefan cel Mare. În plus, pe reversul monedei se poate observa o mână care scrie un fragment din celebra lucrare „O samă de cuvinte”. De asemenea, pe aceasta se prezintă și inscripțiile cu ocazia căreia va fi lansată în România, „350 DE ANI DE LA NASTERE” şi „ION NECULCE”

Pentru început, doar 5.000 de monede cu chipul lui Ion Neculce vor fi puse la vânzare, pentru suma de 470 de lei, cu TVA. În preț este inclus și certificatul de autenticitate.

Lansarea în circuitul numismatic a acestor monede din argint se realizează prin sucursalele regionale ale Băncii Naţionale a României din:

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com