Viata acestor zodii se va schimba radical in urmatoarea perioada

Trei zodii vor avea parte de schimbari total in urmatoarea perioada, iar viata lor va porni pe alt fagas.

a

Taur

Nu e pentru cine se pregăteşte, ci pentru cine se nimereşte. Aceasta este impresia pe care o are nativul Taur aflat în faţa unei schimbări dramatice. În bine, atenţie! A trăit în ultima perioadă dezamăgiri cumplite, s-a simţit lăsat deoparte, neglijat, umilit. Însă acesta este momentul său de glorie. Va renaşte brusc şi le va da clasă tuturor. O funcţie înalta ori un câştig substanţial la Loto au şansă să le schimbe viaţa de aici înainte.

Rac

Ultimii doi-trei ani n-au fost cei mai fericiţi. S-au întâmplat o serie de lucuri care parcă ţi-au dat peste cap viaţa. Lucrurile au însă şansa să intre pe un făgaş normal şi chiar să te îndrepte spre culmile succesului în tot ceea ce faci, de la viaţa profesională, la cea sentimentală. Totul se va petrece rapid, în următoarele luni, astfel că te vei trezi brusc parcă într-o altă viaţă, mult mai bună decât cea de până acum.

Balanţă

În momentul acesta nici prin cap nu îţi trece ce o să ţi se întâmple în următoarea perioadă, potrivit ele.ro. Orizonturile tale se vor deschide brusc, astfel că vei descoperi o lume nouă, mult mai atractivă pentru tine. Vei întâlni o persoană care se va transformă într-un mentor pentru tine, astfel că vei avea şi susţinerea morală şi financiară pentru a face tocmai acele lucruri la care până acum doar ai visat. Iar nouă ta viaţă va fi una foarte fericită, căci îţi vei găsi în sfârşit echilibrul mult căutat.

 

 

10 Povestiri despre oameni a caror voinţă să traiasca a fost mai puternică decat circumstantele

Există momente în viața fiecărei persoane atunci când se pare că întreaga lume este împotriva lor. În astfel de situații, cel mai important lucru nu este să renunți sau să lăsați dificultățile să câștige.

Iată 10 povestiri despre oameni cu o voință de necrezut. Acești oameni au arătat lumii că este posibil să se confrunte cu orice problemă în orice situație. Cel mai important lucru este să crezi în tine și în abilitățile tale.

500 km în deșertul rece al Antarcticii

În 1912, 3 oameni de știință australieni au făcut o expediție în Antarctica. Pe drumul lor înapoi, unul dintre ei a căzut într-o groapă împreună cu sania și cele mai multe dintre aprovizionările lor și a murit. Pentru a reveni la bază, cei doi oameni de știință care au supraviețuit (Douglas Mawson și Xavier Meritz) au trebuit să meargă la 500 de km prin deșertul rece.

Aveau doar hrană pentru o treime din călătoria lor, așa că oamenii de știință trebuiau să-și mănânce câinii. Meritz a murit de foame și epuizare. Mawson avea degerături îngrozitoare, pielea și părul decojite, picioarele îi sângerau, iar rănile se înmulţeau. Dar omul de știință a continuat să meargă și în cele din urmă a ajuns la bază!

Cu toate acestea, o altă veste rea îl aștepta acolo: Aurora, nava care trebuia să-l ducă acasă, a plecat cu 5 ore mai devreme. Mawson a trebuit să aștepte următoarea navă timp de 10 luni.

80 de minute în apă înghețată

Anna Bågenholm schia pe un munte abrupt când a pierdut controlul și a căzut într-un curent de apă înghețată lângă o cascadă. Capul și corpul ei erau sub un strat gros de gheață, în timp ce picioarele și schiurile erau încă afară.

Fata a petrecut 80 de minute în apă înghețată. A găsit un buzunar de aer între gheață și apă și a reușit să respire. Temperatura corpului ei scăzuse la 13 C. Aceasta a fost cea mai mică temperatură pe care o ființă umană a înregistrat-o vreodată.

Operația de salvare a lui Anna a durat 80 de minute. Fata a fost transportată la spital, în timp ce era în moarte clinică. Dar 3 ore mai târziu, inima ei a început să bată din nou. Medicii cred că motivul pentru care a supraviețuit Anna este că trupul ei era într-o stare “hibernată”.

10 zile în deșertul Sahara fără hrană sau apă

Mauro Prosperi a supraviețuit mai mult de o săptămână în deșertul Sahara fără hrană și apă. Participa la un maraton, dar și-a pierdut drumul în timpul unei furtuni de nisip. El a mers în jur de 180 de mile în direcția greșită. Din cauza căldurii, Mauro putea să meargă doar dimineața și seara, și a folosea ziua să se odihnească.

A găsit o mică capela, a prins câtiva lilieci și le-a băut sângele. Prosperi a încercat chiar să se sinucidă tăindu-şi venele, dar sângele său a coagulat și nu a murit.

Acesta a fost un semn pentru om că el ar trebui să continue în drumul său. 5 zile mai târziu, a găsit o oază mică. 2 zile mai târziu, a fost găsit de niște nomazi care l-au transportat la spital. El a pierdut 40 de kilograme.

2 ani mai târziu, Prosperi a participat la un alt maraton. L-a terminat și sa întors acasă în siguranță.

Căzătură de la 10000 de metri înălțime
citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com