VIAȚA LA BLOC E SURPRINZĂTOARE! PENTRU CE ȘI-A AMENINȚAT UN LOCATAR VECINII. MESAJUL A DEVENIT VIRAL

Viața la bloc este grea, mai ales atunci când trebuie să îi mulțumești pe toți vecini, care par să fie deranjați și de cel mai mic lucru. Locuitorii unui bloc au găsit pe ușă un bilet amenințător, un alt locatar a fost deranjat de mirosul de varză murată.

a

Atunci când trăiești la bloc trebui să ai mare atenție la vecini, acești pot deveni inamicii numărul unu dacă îi superi. Un om a fost deranjat de mirosul de varză murat ce venea de la veci așa că nu a stat mult pe gânduri și a trecut la amenințări.

Ca să se asigure că simțul olfactiv nu o să îi mai fie deranjat de pregătirile de iarnă ale vecinilor, acesta le-a lipit pe ușă un bilet în care îi avertizează că datat viitoare nu o să mai fie așa de îngduitor și o să cheme poliția, care o să îi pedepsească cu o amendă usturătoare.

Avertismentul pe care l-au găsit pe ușă

Locatarii unui bloc s-au trezit pe ușă cu următorul avertisment, care este mai mult comic decât îngrijorător. Acum aceștia trebui să vadă cât este amenda pentru mirosul de varză, să știe dacă merită sau nu.

„Când mai împuți scara cu miros de varză, am să sun la poliție. Să vezi ce amendă primești”, a scris vecinul furios.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com