VICTOR PONTA, MESAJ PENTRU ROMÂNI: „SUNT ZECI, MII DE PERSOANE CARE AU VIRUSUL! PREGĂTIŢI-VĂ DE SCENARIUL 5,6”

Fostul premier Victor Ponta a transmis un mesaj românilor în plină pandemie de coronavirus.

a

Ponta este convins că populația ar trebui să se pregătească de ce este mai rău, mai exact de scenariul 5 sau chiar 6, deoarece nu vor fi doar 2.000 de cazuri confirmate în România.

„Eu în primul rând, bazându-mă pe ce au spus specialiștii, datele precizate de la Guvern nu sunt cele reale. Cu siguranța sunt zeci, mii de persoane care au virusul. Astăzi am aflat despre catastrofa de la Suceava că au încercat să acopere o săptămână mizeria și nu se raportează corect la numărul de decese.”

Scenariile cinci și șase

În același timp, fostul premier a evaluat situația și își poate imagina ce va urma. „Pregătiți-vă de scenariul 5, 6. Nu am făcut la început ce trebuia să facem. Vreau să fie foarte clar ce gândesc, fiind români trebuie să îi primim în țară, dar soluția este următoare.

Ai intrat în România, e o echipă de medici care te așteapt, faci un test, râmân la granița până primesc rezultatul. Cei bolnavi se duc la spital, cei asimptomatici stau singuri, iar cei care nu au virusul se duc acasă, Noi în fiecare zi îmbolnăvim personalul medical.”

Lipsa paturilor

Ponta a adus aminte și de lipsurile din spitale. „Avem 1.400 de paturi la ATI care au tot ce le trebuie, azi am aflat că sunt de fapt 700. Suntem la începetul crizei. Nu are cum să reziste sistemul, dar putem să facem ceva, să nu mai aducem virusul și să îl răspândim comunitar”, a spus acesta la România TV.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com