Victor Slav, absent de la ziua de naștere a fiicei sale. De ce nu a participat la acest eveniment important

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au împreună o fetiță, de care amândoi sunt complet îndrăgostiți. Au mare grijă de ea și se implică amândoi în educația ei, dar se pare că bărbatul a lipsit de la unul dintre cele mai importante evenimente din viața micuței: ziua sa de naștere!

a

De ce a lipsit Victor Slav de la petrecere

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au avut o relație controversată, iar la final au ajuns sa divorțeze. Din iubirea lor a ieșit Sofia, de care amândoi sunt complet îndrăgostiți și se asigură că acesteia nu îi lipsește nimic. Totuși, mulți s-au întrebat de ce el nu i-a fost alături tocmai de ziua sa de naștere.

Bianca a organizat marea petrecere pentru fiica sa pe malul lacului Snagov, la unul dintre bunii săi prieteni. La eveniment au fost prezente aproximativ 60 de persoane, familie și prieteni, care s-au distrat alături de micuții lor. Printre invitați s-a numărat și iubitul Biancăi, Gabi Bădălău, la care putini s-ar fi așteptat să fie prezent.

Victor Slav nu a participat la eveniment și Bianca nu știe exact motivul. Totuși, spune că și el a organizat o petrecere în cinstea fiicei sale și probabil a fost ocupat. Un alt motiv ar putea fi starea de sănătate a mamei lui, care în ultima vreme nu ar fi deloc una bună.

”Și el i-a organizat o petrecere azi și probabil ieri s-a ocupat cu organizarea petrecerii. A fost invitat, doar că știu că mama lui are niște probleme de sănătate… nu vreau să justific faptul că n-a fost ieri.“, a declarat Bianca pentru Spynews.

Bianca Drăgușanu, despre relația cu fostul soț

Cât despre relația ei cu fostul soț, Bianca spune că este una bună și normală, ca între doi oameni care s-au iubit și au împreună un copil de crescut. Cei doi comunică despre fiica lor și se asigură că Sofiei nu îi lipsește nimic.

Bianca spunea că fostul soț nu a vorbit-o niciodată de rău și pentru asta îi este recunoscătoare. Nu are de gând să îi mai ierte pe cei care îi greșesc, dar lui nu are ce să îi reproseze. Vorbește cu el despre creșterea fiicei sale și acesta este foarte implicat.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com