Victor Socaciu a murit. S-a stins din viață la doar 68 de ani

Este cea mai trista veste a momentului! Victor Socaciu a murit la vârsta de 68 de ani. Artistul se afla internat în spital de o lună de zile.

a

Victor Socaciu, cunoscut atât ca muzician, compozitor, cântăreţ, chitarist, om de televiziune, cât şi ca politician şi diplomat, s-a stins din viaţă luni, la Spitalul Carol Davila Bucureşti. Încă din luna septembrie starea sa de sănătate se agravase.

Vestea fulgerătoare a fost dată chiar de fiica artistului, Ana-Maria Socaciu.

Victor Socaciu a murit. S-a stins din viață la doar 68 de ani

„O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi!” a transmis fiica artistului, Ana-Maria Socaciu, într-un mesaj postat pe Facebook în urmă cu puţin timp.

Victor Socaciu a murit. Era internat de o lună în spital

Victor Socaciu era internat de o lună de zile la spitalul Carol Davila din București de o lună de zile, dar inima sa a încetat să mai bată. Artistul urma să împlinească 69 de ani în câteva zile.

A fost internat de urgență la spital unde a stat 3 săptămâni, în aprilie 2021, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Socaciu avea probleme grave de sănătate de natură renală, după ce a suferit un transplant acum ceva timp. În aprilie 2021, a fost diagnosticat cu COVID-19. A fost internat în spital timp de 3 săptămâni. Reamintim că fostul parlamentar suferă de diabet.

Născut în 14 ianuarie 1953 la Brașov, Victor Socaciu a provenit dintr-o familie de oameni simpli, dar „foarte deschiși”, după cum spunea chiar artistul în biografia sa, unde a mărturisit că era atât de impresionat de romanțele pe care i le cântau părinții săi, încât se ascundea sub masă și plângea. Chiar dacă nu înțelegea ce însemna o iubire trecută, era emoționat de gravitatea cântecului și frumusețea armoniei vocale.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com