VIDEO| Alertă pe piața alimentară. Loturi de pipote și ficat de pui, contaminate cu Salmonella

Vorbim în primul rând despre un anumit tip de pipote de pui congelate importate din Polonia și retrase din două supermarketuri: Penny și Profi- din mai multe orașe din țară.

a

Alertă alimentară în magazine.

Asta după ce producătorul a depistat în unele loturi că sunt contaminate cu Salmonella- care poate provoca infecții grave în organism. De asemenea- din același motiv a fost retras și ficatul de pui congelat de la același brand.

Atenție mare la cumpărături

Probleme sunt și la un produs tradițional vândut în Carrefour: toba de porc contaminată cu o altă bacterie: Listeria- care poate și ea cazuri grave de boală.

Iar din Auchan au fost retrase de la raft două tipuri de înghețată în care a fost depistat oxid de etilenă peste limita admisă.

Toți cei care au cumpărat aceste produse sunt sfătuiți fie să le distrugă fie să le returneze în magazine pentru a-și primi banii înapoi, fără a fi necesară

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com