VIDEO Cum a trecut Teo Trandafir peste suferințele din dragoste: „Nu e vina nimănui”

Teo Trandafir, una dintre cele mai îndragite și longevive prezentatoare TV din România, a mărturisit cum a reușit să facă față și să treacă de suferințele provocate în dragoste.

a

Teo Trandafir a participat la emisiunea online „Detectorul de minciuni” și a vorbit despre trecutul său amoros, recunoscând și povestind foarte asumată prin ce tragedii amoroase a trecut, dar și cum a reușit să treacă peste ele.

Teo Trandafir, despre suferințele în dragoste

Teo Trandafir a specificat că a trecut prin anumite momente de suferință alături de foștii parteneri de viață. Ea a explicat că motivele pot fi provocate de infidelitatea partenerului care se îndrăgostește de altcineva. Totuși „nu are nimeni nicio vină, deoarece sufletul nu poate fi dictat”:

„Să ai tu sănătate în oase câtă suferință am prestat eu.(n.r De ce noi femeile când ne îndrăgostim, practic, suntem încuiate rău de tot?) Poate dumneata. Eu sunt descuiată…Se poate întâmpla și altă treabă, se poate întâmpla ca unul dintre noi, oricare, să se îndrăgostească de altcineva, nu e vina nimănui. Nu e vorba de defectele celuilalt, pe care, de altfel, i le știai…Se poate întâmpla o neprevăzută. Normal că suferi după una ca asta…”, a spus ea pentru sursa citată.

Teo Trandafir: „Uitasem cum îl cheamă”

Teo Trandafir a menționat că pentru a trece peste astfel de momente a apelat fie la terapie, fie a încercat să-și încarce programul cu activități pe care le făcea cu oameni apropiați sufletului ei.

Aceasta a povestit un episod în care a uitat numele persoanei care îi provocase supărări la timpul respectiv:

„Faci o terapică, ba un ieșit cu diferiți cetățeni și cetățene, ba aștepți să treacă timpul și te gândești lasă că toate se termină cu timpul.La un moment dat, am suferit foarte rău și după ani mulți, mulți ani după ce am suferit după un cetățean, făceam duș, îmi aduc aminte ca azi, și mi-am adus aminte și ‘cum păcatele mele îl chema?”. „ Uitasem cum îl cheamă”, a mai spus ea.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com