VIDEO EMOȚIONANT. CERERE ÎN CĂSĂTORIE LA COADĂ LA COVRIGI. MODUL ORIGINAL ÎN CARE UN CRAIOVEAN ȘI-A CERUT IUBITA DE SOȚIE ÎN FAȚA A ZECI DE OAMENI

Un tânăr din Craiova a găsit cea mai orginală idee de a-și cere în căsătorie femeia iubită. Bărbatul a organizat un întreg manifest în aer liber, chiar la locul de muncă al tinerei. Așadar, a mers la coadă la covrigărie și a așteptat momentul prielnic pentru a pune fericita întrebare.

a

Larisa, o angajată a unei covrigării din zona centrală a Craiovei a fost cerută aseară în căsătorie de către iubitul ei la coadă la covrigi. Tânăra ieşise pentru câteva minute afară, timp în care iubitul său i-a pregătit surpriza vieţii ei.

Cu o pancartă lipită de geam, pe care i-a scris mult aşteptata cerere în căsătorie, cu un inel, un buchet de flori, multe baloane şi îmbrăcat în alb, logodnicul a aşteptat-o în fața brutăriei și când a venit momentul s-a așezat în genunchi şi nu s-a ridicat până nu a obţinut DA-ul Larisei.

Fericitul eveniment s-a desfăşurat sub ochii a zeci de clienţi care aşteptau la coadă, care i-au filmat şi i-au aplaudat pe tinerii recent logodiți. Filmuleţul a devenit viral şi a strâns mii de aprecieri de la internauţi.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com