AD

ACTUALITATE

VIDEO: Liderul AUR George Simion, atacat cu cerneală în timpul manifestațiilor de Ziua Unirii

todayianuarie 24, 2022

Background
share close
AD
AD

Co-președintele AUR George Simion a fost atacat cu cerneală la Iași, în timpul unei acțiuni care a fost organizată în 24 ianuarie 2022, de Ziua Principatelor Române.    

Știrea este în curs de actualizare!

Potrivit unei înregistrări VIDEO, un participant la aceste manifestări l-a stropit cu cerneală albastră pe Simion, care se afla în plin marș alături de simpatizanții AUR.

Acesta nu a avut timp să reacționeze, deoarece atacatorul a dispărut imediat în mulțime.

Copreşedintele AUR, George Simion, a continuat să interacţioneze cu oamenii după incident.

El a mers printre susţinători, a dat mâna cu ei şi le-a transmis mesajele formaţiunii.

”Noi, românii, nu ne temem de nimeni în afară de bunul Dumnezeu. Noi nu ne temem, nu suntem cu bodyguarzi, cu SPP-işti, noi suntem cu poporul român”, a afirmat George Simion, potrivit News.ro. Pro TV

Copreşedintele AUR susţine că îşi doreşte ca tânărul care l-a stropit cu cerneală să nu fie amendat.

”Nu contează, am reuşit să avem sărbătoare pe 24 ianuarie, şi sunt cel mai fericit (…) Am comis o ilegalitate astăzi, am făcut Hora Unirii, sunt mai mult de o mie de persoane în Piaţă, să ne trimită amenda. A trecut pandemia”, a mai declarat Simion. 

Incidentul s-a petrecut în Piaţa Unirii, unde un tânăr s-a apropiat de George Simion, în timp ce acestea discuta cu oamenii, şi l-a stropit cu cerneală.

Tânărul a fost scos rapid de forţele de ordine din mulţime şi urmează să fie audiat de poliţişti. El a fost îmbrâncit de reprezentanţii AUR.

Două persoane sunt audiate în urma incidentului

Jandarmeria din Iași a anunțat că două persoane, soț și soție, sunt audiate. Bărbatul ar fi fost cel care l-ar fi stropit pe George Simion cu cerneală.

În jurul orei 10.25, asupra unuia dintre participanţii prezenţi în Piata Unirii din Iaşi, la o manifestare publică nedeclarată, a fost aruncată o substanţă lichidă de culoare albastră. În acest caz, două persoane au fost identificate şi extrase din mulţime de către Poliţia Locală a Municipiului Iaşi şi au fost preluaţi de Secţia 3 Poliţie a Municipiului”, a transmis Jandarmeria.

24 ianuarie 1859: Mica Unire a României

La 24 ianuarie 2022 se împlinesc 163 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Cunoscut şi sub numele de “Mica Unire”, acest eveniment major este considerat a fi primul pas important pe calea înfăptuirii statului naţional unitar român.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com