VIDEO. O bătrână a fost filmată când distruge recipientul cu dezinfectant din bloc

O pensionară din Bacău a fost surprinsă în timp de distrugea un dispenser cu dezinfectant montat de primărie în scara blocului.

Imaginile au fost filmate de o cameră de supraveghere montată pe scară și au fost făcute publice de Digi24.

 Bătrână, filmată când distruge recipientul cu dezinfectant din bloc

În filmare se observă cum femeia vine cu un cuțit și taie colierul de plastic cu care aparatul cu dezinfectant era atașat de balustradă, după care pleacă, însă fără a lua recipientul cu dezinfectant.

Metoda prin care poți cumpăra măști și dezinfectanți la cele mai bune prețuri

Consiliul Concurenței a anunțat că orice consumator poate compara prețurile din lanțurile de magazine la măști, mănuși și dezinfectanți prin intermediul Monitorului Prețurilor.

În aplicația „Monitorul Prețurilor Produselor Alimentare” a fost introdusă o nouă categorie de produse – măști, mănuși și dezinfectanți.

Cele mai bune prețuri la măști de protecție, mănuși și dezinfectanți

Până în prezent, patru dintre marile lanțuri comerciale au transmis aceste informații către aplicație, urmând ca, până la începutul săptămânii viitoare, să finalizeze procesul și ceilalți comercianți.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

La momentul transmiterii acestei știri, pe platforma Monitorul Prețurilor Produselor Alimentare sunt disponibile în total 174 de produse (măști, dezinfectanți și mănuși).

Platforma este gestionată de Consiliul Concurenței, dar informațiile sunt încărcate în aplicație, la nivel național, de către companiile partenere.

Monitorul Prețurilor Produselor Alimentare afișează informații despre aproximativ 30.000 de produse alimentare comercializate în peste 1.700 de magazine aparținând Carrefour, Kaufland, Penny, Selgros, Mega Image, Lidl, Cora, Auchan, Profi și Supeco.

În luna aprilie 2020, aplicația Monitorul Prețurilor Produselor Alimentare a fost îmbunătăță, astfel încât consumatorii să poată compara prețul practicat de magazinele din apropiere pentru fiecare produs dorit. Până la acel moment, aplicația permitea compararea prețului doar pentru un coș ce conținea minim cinci produse.
Citește și..

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com