Videografie, specializare la Colegiul Hyperion

Videografia sau „Design-ul de publicitate” este o specializare postliceală nouă și modernă cu mare căutare pe piața muncii, care implică producție de publicitate, spoturi publicitare, grafică și multimedia, dedicată tuturor celor care sunt creativi și doresc să lucreze fie în agenții de publicitate, trusturi media, case de producție sau să-și promoveze propria afacere.

a

Cei care aleg să studieze videografia la Colegiul Hyperion vor beneficia atât de studiouri TV ultra HD, studio radio, sală de conferință cu posibilitate de transmisie live pe streaming, toate aflate în dotarea Universității Hyperion, de îndrumarea unui colectiv de profesori tineri, specializați în domeniul publicitar sau al filmului, cât și de practică în agenții de publicitate.

Pe durata celor 3 semestre (1 an și jumătate) cursanții vor obține competențe de:

tehnici de filmare și producție video realizată cu echipamente de ultimă oră;
realizarea de spoturi publicitare de impact;
realizarea de materiale creative și grafice;
importanța vizualurilor și a imaginilor în industria creativă a publicității;
folosirea mijloacelor multimedia pentru a realiza materiale audiovizuale reușite;
branding personal.
Înscrierile la specializarea de Videografie a Colegiului Hyperion au loc până pe data de 9 septembrie, la sediul Universității Hyperion (Calea Călărași, nr. 169, sector 3, Corp A – parter), între orele 9:00 – 17:00, de luni până vineri, și 9:00 – 14:00 sâmbăta și duminica.

Dosarul de înscrierere trebuie să conțină:

adeverință de studii (NU este necesară diploma de Bacalaureat);
adeverință medicală;
copie de pe BI/CI;
copie de pe certificatul de naștere;
copie de pe certificatul de căsătorie (dacă este cazul);
chitanța care face dovada taxei de înscriere (80 lei);
2 poze tip buletin;
fișa de înscriere.
Taxa de studiu este de 3.000 lei pe semestru și se poate achita în 2 rate a câte 1.500 lei.

Primi 10 înscriși vor beneficia de o reducere de 5%, iar cei care se înscriu în grup de minimum 3 cursanți vor beneficia de 10% din taxa pe un semestru.

Oferim cazare în căminul studențesc al Universității Hyperion, situat pe Bulevardul Energeticienilor, nr. 9-11, sector 3. Informații suplimentare la tel: 0720.544.466

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com