Vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu. În ce hal a ajuns să arate palatul milionarului

Nici în coșmarurile sale Irinel Columbeanu nu ar fi visat că din palatul de la Izvorani va ajunge să stea cu chirie într-un apartament din Colentina. Dar inevitabilul s-a produs și din cauza datoriilor, vila somptuoasă a fost scoasă la licitație pentru suma de 750.000 de euro. Domeniul a ajuns năpădit de buruieni.

Vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu

Trist și împovărat de datorii, așa a ajuns Irinel Columbeanu la vârsta de 63 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în luna mai. De menționat este că în urmă cu zece ani, Irinel Columbeanu era cel mai invidiat bărbat, pentru că avea o avere de 70 de milioane de euro, o soție manechin mult mai tânără decât el cu 20 de ani, conducând mașini luxoase și avea șofer. De asemenea, locuia într-un palat semeț, la Izvorani, cu menajere și bucătari.

În plus, cine nu își mai amintește de petrecerile fastuoase de la Izvorani care se încheiau cu focuri de artificii sau tăierile de porci de Ignat? Tot aici a avut loc și nunta cu Monica Gabor, într-un decor desprins parcă din povești.

Însă iată că astăzi toate aceste lucruri sunt doar în amintirile celebrului fost milionar, deoarece el nu mai locuiește la Izvorani din vara anului trecut, iar palatul arată jalnic, neîngrijit, năpădit de buruieni și pustiu.

De altfel, fotoreporterii Click au surprins imagini triste cu imobilul care în prezent este scos la licitație contra sumei de 750.000 de euro de către bancă. Se pare că fostuș om de afaceri a pierdut și vila de Izvorani, pe lângă zecile terenuri din Ciolpani și trei apartamente din București.

Locuiește cu chirie

În trecut, Irinel Columbeanu a luat un împrumut de la bancă în valoare de 5,5 milioane de euro, dar din nefericire, acesta nu a mai reușit să își plătească ratele, iar banca l-a executat silit. În luna septembrie, Irinel Columbeanu a plecat din vilă și s-a mutat cu chirie într-un apartament dintr-un ansamblu rezidențial din afara Bucureștiului. Acolo, nu a stat decât câteva luni, deoarece acesta acumulase datorii mari la întreținere, însă rămăsese în urmă și cu plata la chirie, așa că proprietarul l-a somat să plece.

În prezent, fostul soț al Monicăi Gabor s-a mutat tot cu chirie în Colentina, dar plătește mai puțin deoarece acesta este un apartament mic și zona i-a permis ceva potrivit bugetului lui.

Sursa: playtech.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com