Vila lui Irinel Columbeanu s-a făcut scrum! Primele imagini după incendiu

Fosta vila a lui Irinel Columbeanu a fost vizibil afectată de incendiul care a izbucnit sâmbătă după amiază, în jurul orei 15:00. Timp de cinci ore s-au chinuit pompierii să stingă flăcările imense care au ars o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați. S-au extins de la subsol către parter și etaj și la un moment dat au cuprins și acoperișul. O anchetă este în desfășurare pentru a se vedea de la ce a pornit totul.

a

Cum arată vila lui Irinel Columbeanu după incendiu

Impozanta vilă din Izvorani a omului de afaceri, Irinel Columbeanu a ars vizibil în urma incendiului izbucnit sâmbătă după amiază. După cinci ore în care pompierii s-au luptat cu flăcări imense, au fost afectați aproximativ 1.000 de metri pătrați.  Mai exact, un foc puternic s-a extins de la subsol către parter, etaj și apoi către acoperiș.

A fost nevoie de  zece autospeciale de stingere, pe care pompierii le-au alimentat permanent din lacul din zonă şi din Complexul Olimpic Izvorani. Misiunea lor a fost una dificilă, mai ales că focul ameninţa să se extindă şi la clădirile învecinate.

Din spusele experţilor imobiliari, în urma incendiului au fost distruse şi numeroase lucrări de artă şi mobilier valoros. În casă nu mai locuia nimeni, iar vila era scoasă la vânzare, după ce omul de afaceri Irinel Columbeanu a fost executat silit.

Vila lui Irinel Columbeanu din Izvorani a ars ca o torţă - MagnaNews

Locotenent Bogdan Toma, purtător de cuvânt ISUBIF: “S-a manifestat cu degajări foarte mari de fum şi flacără deschisă la nivelul acoperişului, suprafaţa afectată fiind de aproximativ o mie de metri pătrați. Fără victime până în acest moment.”

Clădirea impresionantă, cu o amprentă la sol pe 350 de metri pătrați, care ar avea 15 camere era scoasă la vânzare. O anchetă a pompierilor este în plină desfăşurare şi urmează să stabilească de la ce a pornit incendiul.

Vila lui Irinel Columbeanu, scoasă la vânzare

Fosta vilă din Izvorani a lui Irinel Columbeanu a fost scoasă la vânzare de către noul propietar. Prețul palatului cu 15 dormitoare depășește trei milioane de euro. Aici sunt incluse și obiectele de artă printre care şi sculptura lui Sabin Bălaşa “Echilibru”.

Asta în timp ce omul de afaceri stă în ultima vreme într-un apartament cu două camere din Colentina. Dacă nu se găseşte un cumpărător pe măsura preţului, domeniul poate fi şi închiriat pentru 15.000 de euro pe lună. Click.ro a aflat că imobilul nu-i mai aparţine lui Columbeanu din anul 2012.

“Vilă de vânzare/închiriere Snagov, 10.000 mp teren, 2.500 mp construcţie. 15 dormitoare cu baie şi dressing propriu fiecare, saună, piscină interioară şi exterioară, ponton, 5 bărci la lac, bucătărie profesională. Ideal hotel, spa, clinică detox, azil privat sau locaţie de evenimente”– aceasta este descrierea folosită de “Regatta Real Estate”, o agenţie imobiliară care vinde proprietăţi de lux.

De 8 ani, vila nu îi mai aparține lui Columbeanu

Iată că “palatul de la Izvorani”, aşa cum a fost denumit odinioară, se poate vinde, închiria cu tot cu mobilier şi obiectele de artă aferente. 3,9 milioane de euro costă întreg domeniul, şi 15.000 de euro pe lună dacă se doreşte „doar” închirierea.

De când și-a pierdut averea și a fost nevoit să își vândă vila din Izvorani, suferința lui Irinel Columbeanu este tot mai mare. Mai ales atunci când vine vorba de fiica sa. Omul de afaceri a apărut la TV cu ochii în lacrimi, la doi ani de când Irina s-a mutat în SUA, alături de Monica Gabor. Columbeanu spune că de la palatul din Izvorani a luat un singur lucru: un album primit cadou din partea PROTV în care apare alături de fetița lui.

”Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsura ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”  de la PROTV.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com