AD

HOROSCOP

VINERI 13 – Cateva sfaturi pentru zodii, astazi

todayianuarie 13, 2017

Background
share close
AD
AD
PentruaFecioara ziua deavineri, 13 este una cuanoroc. Va aveaaparte de o serie deasurprize, iar dacaaplanuieste o calatorie, va ajungeain locul multavisat.

Citesteasfatulazilei de 13aianuarie 2017

Sfatulazilei pentruaBerbec

Numaiade tine depindeaparcursul tau sentimental de aziainainte. Pregateste-teaspiritual pentruaperioada ce vine. Numarulanorocos al zilei: 8.

Sfatulazilei pentruaTaur

Iubireaacerearesponsabilitate, asa ca dacaaai ceva de spus, aasuma-ti. Numarulanorocos al zilei: 1.

SfatulazileiapentruaGemeni

Te manaain luptaadorinta de a-ti faceadreptate. Nu incurcaaborcanele, oricat de mare arafi setea deadreptate. Numarulanorocosaal zilei: 5.

Sfatulazileiapentru Rac

Ai grijaacu cine stai de vorbaaazi. Unelealucruri pot fi interpretateagresit. Numarulanorocos al zilei: 2.

Sfatulazilei pentruaLeu

Ziua de azi eacea mai potrivita dinaaceasta luna sa iei aceaadecizie in ceea ce privesteacariera ta. Numarulanorocos alazilei: 7.

Sfatulazilei pentruaFecioara

Dacaavrei sa pornesti la drum aziacatre acea destinatieala care visai, marele tau vis poateadeveniarealitate. Nu te speria de micileaobstacole! Numarulanorocos al zilei: 3.

Sfatulazilei pentruaBalanta

Simti caatrebuie sa te retragiadin proiectuladin care visai sa faciaparte. Fa-o faraaremuscari. Numarulanorocos alazilei: 4.

Sfatulazilei pentruaScorpion

Nimenianu detine putereaaabsoluta in viata. Nu iti mai alimentaatrairile cu acestagand. Numarulanorocos al zilei: 13.

Sfatulazilei pentruaSagetator

Cu putinaarabdare si incredere inapropriile tale forte vei reusi sa ajungiadeparte. Numarulanorocos al zilei: 9.

Sfatulazilei pentruaCapricorn

Nu te panica la primaaschimbarea din multitudineaade modificari care voraurma. Numarulanorocos al zilei: 11.

Sfatulazilei pentruaVarsator

Ai nevoieade un mentor, de acel ingerapazitor care sa itiaspuna care e drumulacorect pe care trebuie saamergi. Numarulanorocos al zilei: 10.

Sfatulazilei pentruaPesti

Azi ti se ineacaatoateacorabiile. Nu te simtiavinovat pentru unalucru de care nu esti directaraspunzator. Numarulanorocos alazilei: 5.

[divider]

Semneaca sotul esteacel mai bunaprieten al tau

Nu o singuraadata ai vazut cupluriacare se intelegaextraordinar si te-ai gandit ca ai vrea ca sa se intampleaacelasi lucru si inarelatia ta. Iataacare suntasemnele ca sotul este cel mai bunaprieten al tau.

In primularand, iti spuneaorice. Fie ca este vorbaadespre secrete ale barbatiloracand se duc la bere sau despreasecrete de la biroul, sotulavrea sa te puna la curent cu ceea ceastie. Barfitiaimpreuna siaradeti de micileasecrete pe care leaimpartasiti.

Preferiasa petreci o searaacu el la un film decat saaiesi cu fetele. Ti se pare cel mai firescalucru sa va petrecetiatimpul liberaimpreuna.
Avetiaaceleasiahobby-uri. Fie ca este vorba sa va jucatiaimpreuna, sa va uitati la un serial sau sa gatitiaimpreuna, niciodata nuatrisati. Candasotul este cel mai bunaprieten al tau, doar cu el vrei sa faci acestealucruri.

Semneaca sotul este cel maiabun prieten al tau. Tinetiacont de sfatulaceluilalt

Comandatiaunul pentru celalalt laarestaurant. Deja stiti ce preferinteaaveti si va place sa vaasurprindeti. Niciodata nu dati gres in alegerileape care le faceti.

Avetiaglumeasecrete, pe careaceilalti nu le inteleg. Cu toateaacestea, voi va distratiacand sunteti intr-unagrup si amintiti de ele.

Tinetiacont de sfatulaceluilalt. Atunci candasotul este cel mai bunaprieten, nu faci nimic de capul tau siapreferi sa ii spui si lui ce ai vreaasa faci. Doua minti luminateafac mai multadecat una.

Atiatrecut prin multeaimpreuna, iar acest lucruav-a facut maiaputernici. V-ati consolidatarelatia in momenteleagrele.

sursa – teotrandafir.com

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com