Vineri parasim Planeta cu ”Take Me to The Moon”, o noua piesa KADEBOSTANY feat. Valeria Stoica

KADEBOSTANY începe acest an, alături de Valeria Stoica, cu un mesaj pe care sufletul nostru pare să îl preia și să îl rostească instant –  „Take Me To The Moon”. Printr-o delicatețe extraordinară oferită de vocea Valeriei, acest nou single stelar poartă amprenta apreciatului KADEBOSTANY, una dintre cele mai cunoscute fețe ale pop-ului modern.

KADEBOSTANY sfidează genurile muzicale și creează muzica definitorie epocii următoare, lansând Take Me To The Moon, o nouă piesă pop cu atitudine. Creația artistului este o melodie luminoasă și bântuitoare în același timp, în care linii melodice elegante de chitară se îmbină cu ritmuri îndrăznețe și cu peisaje electronice. Toate acestea se completează perfect cu vocea sublimă a Valeriei Stoica, rezultând o operă de artă atemporală. Take Me To The Moon este prima piesă din viitorul EP – „DRAMA – Act 2”, care va fi lansat în acest an și care reprezintă continuarea mult aclamatului „DRAMA – Act 1”, lansat în 2020.

KADEBOSTANY este producător și compozitor muzical. Artistul a captat rapid atenția cu stilul său unic de muzică pop, cu identitatea vizuală specială și cu spectacolele live colosale. Printre numeroasele single-uri celebre ale artistului se numără și „Castle in the Snow”, „Mind if I Stay”, „Early Morning Dreams”, „Save Me” sau noua versiune a lui Beyoncé „Crazy in Love” (folosită în 50 Shades of Grey); unele dintre acestea au apărut în Top 10 în peste 30 de țări. Melodiile lui KADEBOSTANY au acumulat peste 1 miliard de stream-uri pe YouTube, iar artistul a ținut cel puțin 500 de spectacole live în peste 25 de țări în ultimii ani.

Valeria Stoica este o artistă indie-pop, iubitoare de natură, care își regăsește întotdeauna inspirația în aceasta. Primul single oficial al Valeriei, „Remember”, a fost o mare surpriză pentru ascultătorii români ai stilului indie-pop și reprezintă reperul carierei sale, mai exact începutul succesului ei internațional. Începând din acel moment, melodiile ei au ajuns în topurile muzicale din Europa și SUA. În 2019, artista a cântat la Electric Castle, alături de unii dintre cei mai mari artiști pe care scena internațională i-a cunoscut vreodată: Florence and the Machine, 30 Seconds to Mars, The Vaccines și mulți alții. Toamna trecută, Valeria a lansat primul său album – „I Don’t Like Roses”. Albumul este licențiat pe teritorii precum UK, Irlanda, Scandinavia și Italia, unde „Empty Air” a ajuns în Billboard-ul italian, a fost redată frecvent pe MTV Italy și la peste 30 de radio-uri italiene.

Durata: 03:13
Compozitori: Guillaume de Kadebostany, Valeria Stoica
Editor: NSK music/HaHaHa Production/Roton Music Publishing
An: 2021
Casa de discuri: NSK music/Republic of Kadebostany under exclusive license to Roton Music

Sursa: Roton Music

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com