Violeta Alexandru, anunt de ultim moment. Se schimba contractele de munca.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii a venit cu informatii noi pentru toti salariatii din Romania. Ministrul a spus ca a fost finalizat Ghidul pentru modificarile concrete in contractele individuale de munca si ca in perioada urmatoare se va munci asa, acolo unde se poate.

a

„Gata si Ghidul pentru modificarile concrete in contractele individuale de munca ca urmare a activitatii in telemunca/munca la domiciliu. In urmatoarea perioada se va munci asa, acolo unde se poate. Sunt acolo si recomandari cu privire la decalarea programului de lucru – de luni. GHID PRIVIND MUNCA LA DOMICILIU 1

Am cerut Inspectiei Muncii sa ajute angajatorii, in aceasta perioada, pentru ca angajatii lor, care vor trece in munca de la distanta, sa aiba toate documentele puse la punct. Nu vreau sa trecem prea repede peste aceste implicatii generate de recentele decizii din Guvern iar dupa ce se va sfarsi aceasta perioada, cand lucrurile revin la normal, angajatii sa aiba surpriza ca lucrurile sa nu fi fost puse la punct pentru ei. Recunosc ca este “un defect profesional” – imi place ca lucrurile sa fie puse la punct”, a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.

Potrivit ministrului Muncii, Inspectia Muncii trebuie sa se implice in rezolvarea sesizarilor cetatenilor. „Nu e nimic complicat, trebuie doar sa-ti pese”, a mentionat Violeta Alexandru.

„Dupa ce le-am cerut sa elaboreze acest Ghid practic dat publicitatii in aceasta seara, m-am gandit fix la acest lucru: de ce nu a avut Inspectia Muncii ideea? Nu e nimic complicat. Trebuie doar sa iti pese.

Institutiile trebuie sa anticipeze nevoile oamenilor. Din acest motiv, din convingerea mea ca Inspectia Muncii trebuie sa asculte, sa se implice in rezolvarea sesizarilor oamenilor, am criticat mult prea modesta reactie a Inspectiei Muncii cu privire la sesizarile oamenilor in legatura cu relatiile de munca”, a mai spus ministrul Muncii.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com