AD

ACTUALITATE

Viorel Cataramă a început să aibă simptome de COVID 19

todaymai 11, 2020 1

Background
share close
AD
AD

Viorel Cataramă are primele simptome de Covid-19, după ce s-a dus să se infecteze voluntar cu noul coronavirus, în focarul Bărbulești, din județul Ialomița.

Politicianul milionar se află acum în autoizolare la domiciliu, singur, după ce soția acestuia, care e medic, a plecat de acasă de frică să nu se infecteze. „Eu sunt total împotriva unei astfel de abordări. Încă nu ne cunoaștem îndeajuns inamicul. Încă nu avem definit un medicament eficace. Este ceva nou, perfid, instabil. Riscul e prea mare”, a spus medicul, pe pagina sa de Facebook.

Drumurile noastre se despart pentru o perioadă. Știu că ne va fi foarte greu, dar nu pot trece peste menirea mea de medic, de mamă și de fiică. O perioadă mă voi muta de acasă, împreună cu fetița noastră, astfel încât să nu ne expunem acestui virus”, a explicat Adina Alberts.

Cum se simte afaceristul

Viorel Cataramă a început să aibă deja simptome de Covid-19. Se simte bine în principiu, susține el. „Mi-a crescut temperatura, am o anumită apăsare în piept, am nasul înfundat. Am ferma convingere că acest virus va ieşi din mine aşa cum a intrat fără nicio problemă pentru că sunt un bărbat sănătos. Voi face testul după 14 zile”, a spus Viorel Cataramă la Antena 3.

Eu sunt singur acasă, izolat, pentru 14 zile. După 14 zile, dacă trec cele 14 zile și nu pățesc nimic, așa cum sunt convins că se va întâmpla, voi face testul”, a adăugat el.

Cum își explică milionarul gestul

Prin gestul său, milionarul a vrut să demonstreze că măsurile de distanțare socială luate de autoritățile române nu au fost justificate. „M-am dus acolo să demonstrez că nu voi păţi nimic, m-am dus într-un focar de coronavirus. Bărbuleşti este, ca număr de persoane infectate raportate la numărul de locuitori, pe numărul unu.

M-am dus ca să demonstrez că stăm degeaba în casă, că prăbuşim economia degeaba, fără motiv. Acest virus va exista, îl vom lua cu toţii şi în proporţie de peste 95% nu vom avea nimic. Statul va trebui săs e ocupe de persoanele vulnerabile şi nu să ne aresteze pe toţi la domicliu, să nu ne lase să muncim şi să ne ia drepturile şi libertăţile fundamentale”, a comentat Cataramă.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com