VIOREL PLÂNGE CU LACRIMI AMARE DE CÂND L-A PĂRĂSIT VULPIȚA. CE GESTURI DISPERATE FACE, PENTRU A O ADUCE ÎNAPOI

Telenovela dintre Vulpița și Viorel de la Acces Direct pare să fie pusă pe pauză, pentru moment. Viorel a fost cuprins de disperare după ce Veronica Stegaru și-a luat bagajele și a plecat la Blăgești și se pare că vrea să facă orice pentru a o aduce înapoi.

Rău cu rău, dar mai rău e fără rău! Cam aceasta este teoria ce se poate aplica în viața lui Viorel de la Acces Direct. Proaspăt părăsit de Vulpiță și rămas singur în București, acesta nu știe ce să mai facă, pentru a o aduce înapoi pe Veronica.

Plânge și suspină și parcă nu-i vine să creadă că totul a luat sfârșit într-un mod atât de dureros. La Acces Direct, Viorel le arată telespectatorilor că este dispus să facă orice pentru a se împăca cu Vulpița și că, mai mult, a devenit un bărbat extrem de romantic, fix pe placul Veronicăi.

Viorel a dat-o în mintea copiilor și plânge despărțirea cu lacrimi amare

Ei, și dacă nu v-ați convins deja că Viorel chiar își dorește cu disperare ca Veronica să se întoarcă la el, ascultați ce a mai făcut. Soțul părăsit îmbracă un urs de pluș în hainele Vulpiței, pentru a o simți mai aproape…Despre toate aceste lucruri a povestit chiar el, la Acces Direct.

”Îmbrac ursul ei cu bluza ei ca să fie a doua Veronica, pentru că îi simt lipsa. Am zis că dacă ea nu este, măcar ăsta să fie. Stau aici cu albumul nostru, cu ursul, mi-a lăsat și cerceii ei, lănțișorul, am cumpărat și trandafiri, dar lipsește un lucru: Veronica. Am găsit și rochia asta, cred că a uitat-o. O pun lângă ursuleț, să îi simt prezența”, a spus Viorel, la ”Acces Direct”.

”Chiar îmi doresc să vină. Fără ea patul este gol și am încercat să-l umplu cu petale de trandafiri, poate așa vine. Veronica, hai înapoi cât mai curând că vezi ce ți-am pregătit, te iubesc mult”, a mai spus Viorel.

.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com