Viorel se apară! Soțul Vulpiței spune cum au stat, de fapt, lucrurile la Emily Burghelea acasă

În tot acest scandal de la Antena 1, tocmai inculpații au fost cei care au păstrat tăcerea. În timp ce reprezentanții postului au ieșit în față cu declarații, soții Stegaru au tăcut mâlc, preferând să nu comenteze zvonurile privind agresiunile dintre ei. Totuși, Viorel a lăsat să se înțeleagă câteva lucruri importante.

Soțul Vulpiței ia apărarea echipei Acces Direct și o blamează pe Emily

Întrebat cum s-au petrecut lucrurile, de fapt, în sâmbătă cu pricina, Viorel Stegaru spune că totul a fost pus la cale de fosta asistentă, Emily Burghelea. Acesta a dat de înțeles că asistenta ar fi îmbătat-o pe Vulpița și ar fi profitat de starea ei pentru a se denatura adevărul.

El susține că Vulpița se afla în stare de ebrietate și că e posibil să fi spus lucruri neadevărate. În orice caz, de vină ar fi Emily Burghelea care i-ar fi invitat la ea acasă, fără aprobarea cuiva.„”Sâmbătă, când am ajuns acasă, Veronica stătea pe telefon și se juca. Era ora 22:00 și eu eram întins în pat. Vine Veronica și-mi spune: ”Măi Viorele, uite cine m-a sunat, Emily”. ”Păi și ce vrei?”, i-am zis eu. ”Păi să mă duc la ea la o petrecere” și i-am zis ”Nu, vreau să particip și eu să văd ce se întâmplă acolo. Nu i-am dat adresa și a zis că vine în față la benzinărie. Nu știu cu cine a venit.. Înalt. Un băiat înalt.”, spune Viorel.

Viorel Stegaru susține că Emily a pus-o pe Vulpița să danseze lasciv

Viorel Stegaru susține că fosta asistentă TV a profitat de starea de ebrietate în care se afla Veronica pentru amuzamentul ei și al prietenilor ei. Când am ajuns acolo, am zis că poate e ceva ok. A zis să nu spunem la nimeni ce facem noi. Am ajuns acolo și o mințit, că a zis că ”Veronica a spus că îi este foame și să o pun la masă”. Aici nu este adevărat ce a zis ea. Am luat eu o bucățică, am gustat. Mai era un singur bărbat și două fete. A pus cineva vin în paharul meu și al Veronicăi. Eu am gustat. Eu nu beau. Veronicăi i-a pus un pahar și l-a băut. Bun, nu am zis nimic.

Am făcut un dans popular și ce spune Emily: ”Hai să facem baie în jacuzzi”. Eu nu m-am băgat, dar Veronica s-a dus și s-a băgat în jacuzzi. Au schimbat-o în costum de baie. Eu nu am intrat. Una dintre fete m-a udat cu apă. Eu m-am retras și mi-am văzut de treaba mea. În timpul ăsta, i-a mai pus un pahar de băutură Veronicăi și se amețise. Doamna Mirela, mi-e și oarecum să spun. A pus-o pe Veronica să danseze.. nu pot să spun.. într-o ipostază intimă și cineva o filma. Iubitul ei filma” a spus Viorel, șocat de cele întâmplate.

Sursa: redactia.ro

Pastila emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, Subiect: De ce avem nevoie de psiholog ? In partea a doua invitata psiholog: Denisa Petcu care abordeaza terapia prin hipnoza.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com