Viorel și Vupița, în vizită la stomatolog! Deja vedete, își doresc un zâmbet ca starurile de la Hollywood

Pentru că deja au devenit vedete la București, Viorel și Vulpița au trecut la următorul pas. Cei doi au ajuns în vizită la stomatolog pentru un control de rutină, dar și pentru a avea un zâmbet fermecător! 

Satul Blăgești a rămas istorie pentru ei, deoarece acum Bucureștiul este orașul în care locuiesc și în care își fac planuri mărețe. Viorel și Veronica Stegaru, numită și Vulpița, au ajuns la Capită în urmă cu mai multe luni și deja au devenit vedete în urma unui caz care a stârnit imediat interesul publicul. 

Pentru că acum duc o viață în lumina reflectoarelor, Veronica și Viorel își doresc un zâmbet de Hollywood, iar echipa Acces Direct le-a îndeplinit dorința, ajungând astfel la un cabinet stomatologic din Capitală. 

Veronica a fost destul de pretențioasă și și-a dorit să aibă un zâmbet strălucitor, astfel că medicul i-a făcut un tratament profesionist de albire, în timp ce soțul său Viorel a dorit să știe cu exactitate ce probleme dentare are și cum pot fi rezolvate. Acesta nu vrea să renunțe la dintele de argint cu care s-a făcut remarcat!

”Nici nu-mi vine să cred că sunt dinții mei! Sunt foarte bucuroasă și vă mulțumesc frumos”, a spus Veronica Stegaru!

sursa : spynews.ro

.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com