Viorica de Clejani, primul mesaj după reacția necontrolată de ieri

Vioreca de la Clejani a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru toți cei care au criticat-o aspru ieri, când a stropit jurnaliștii cu furtunul. Artista și-a ieșit din minți când a văzut că la poarta ei s-au adunat reporterii și nu a mai ținut cont de faptul că aceștia erau în transmisiune directă. Astăzi ea și-a explicat gestul, printr-o postare.

Viorica de Clejani, primul mesaj după reacția necontrolată de ieri

Viorica a fost întotdeauna o femeie transparentă, dar și foarte impulsivă. La primul impuls a acționat și ieri, când nu și-a mai putut stăpânii nervii. Tocmai aflase că fiica sa a avut un accident și a fost prinsă drogată la volan, așa că probabil nu îi ardea să dea interviuri. Când a văzut mai mulți jurnaliști la poarta casei sale, cântăreața a aruncat după ei cu sticle de lapte, i-a udat cu furtunul și le-a aruncat câteva vorbe dure. Totul a putut fi văzut în direct la tv.

Soțul ei, Ioniță, a scuzat-o ieri și a declarat că Viorica este ca o leoaică care își apără puii. Astăzi și artista a venit cu un mesaj pe rețelele de socializare, pentru a-și explica gestul necontrolat, criticat de mulți.

Viorica de la Clejani. sursa foto: instagram.com

Deși părinții ei fac tot posibilul să spele numele familiei, Margheritei pare să nu îi pese prea mult. Astăzi s-a relaxat în parc alături de iubit și a avut, din nou, o atitudine cel puțin dubioasă. Cei doi s-au sărutat pătimaș, au băut bere și s-au comportat necivilizat într-un loc retras dintr-un parc din București.

Loading...

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !