Viorica de la Clejani nu mai vrea să audă de Bia Khalifa! Reacție halucinantă după scandalul dintre blondină și Fulgy: „Nu știu cine e”

Deși păreau că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, Bia Khalifa și Fulgy și-au spus adio. Despărțirea nu a fost lipsită și de controverse. La scurt timp după ce au anunțat că nu mai formează un cuplu, a început un scandal de proporții între cei doi și s-a lăsat cu acuzații care de care mai grave.Ba chiar în urmă cu o seară s-a ajuns inclusiv la Poliție. Bia Khalifa a depus plângere, după ce, susține ea, a primit amenințări care au băgat-o în sperieți. 

a

Ba chiar și mama tânărului a avut o reacție, asta după ce în timpul relației dintre Fulgy și blondină, Viorica de la Clejani nu ezita să se afișeze împreună cu Bia Khalifa, dând de înțeles că se înțeleg de minune.

După ce a început „războiul” dintre cei doi foști iubiți, artista a avut o reacție halucinantă la adresa tinerei. 

Viorica de la Clejani, reacție de necrezut după despărțirea Biei Khalifa de Fulgy

Viorica de la Clejani a fost de acord încă din primele momente cu relația fiului ei. Artista părea apropiată de Bia Khalifa și părea că se înțeleg foarte bine. Cu toate acestea, după despărțirea cu scandal dintre cei doi tineri, vedeta susține că nu știe cine este Bia Khalifa, precizând că nu vorbește despre persoanele pe care nu le cunoaște.

„ Nu știu cine e doamna și nu vorbesc despre personaje despre care nu cunosc. Am alte lucruri mai importante de făcut!”, a declarat Viorica de la Clejani, pentru playtech.ro.

Joanna, dezvăluiri halucinante după despărțirea surorii sale, Bia, de fiul Clejanilor

Bia Khalifa a depus plângere la Secția de Poliție 17 din Capitală pe numele fostului iubit, întrucât susține că a acesta ar fi amenințat-o. Cu atât mai mult, sora blondinei, Joanna face dezvăluiri uimitoare despre Fulgy. Tânăra mărturisește că fiul Clejanilor ar fi denigrat-o pe fosta iubită spunând că a plecat în Spania pentru a întreține relații intime contra unei sume fabuloase.

„Sora mea mai mare nu vrea să vorbească, nu a făcut-o până acum, iar dacă a răspuns la diverse provocări e din cauza faptului că trebuie să se protejeze. Eu nu sunt persoană publică, ea pentru mine e Bia, dar pentru cei de acasă e Bia Khalifa. Simt nevoia să mă exprim față de situație pentru că Fulgy a denigrat-o pe Bia în ultimul hal.

Eu am fost cu Bia în Spania la familie, pe 17 februarie a fost ziua tatălui, i-am făcut o surpriză, am stat 4 zile cu familia, iar Fulgy a spus că a mers în Spania să întrețină relații intime pentru un cadou de 30.000 de euro.

Când mă refer la denigrare mă refer la faptul că nu e adevărat ce a spus. Nu e prima, nici ultima dată când Bia primește cadouri pe Only Fans, dar platforma asta nu are nicio legătură cu orice acte fizice”, a spus Joanna, sora Biei Khalifa, pentru  Spynews.

sursa: https://www.wowbiz.ro/viorica-de-la-clejani-nu-mai-vrea-sa-auda-de-bia-khalifa-reactie-halucinanta-dupa-scandalul-dintre-blondina-si-fulgy-nu-stiu-cine-e-20299472?utm_source=fb-post&utm_medium=wowbiz&utm_campaign=https://wowbiz.ro/viorica-de-la-clejani-nu-mai-vrea-sa-auda-de-bia-khalifa-reactie-halucinanta-dupa-scandalul-dintre-blondina-si-fulgy-nu-stiu-cine-e-20299472&fbclid=IwAR3dlUS_OSAlKd_hj_mbvjCevOqhu6o8dpm3tNmo8Qfm7Icfi7FC33EkakQ

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com