VIORICA DE LA CLEJANI, PE URMELE MARGHERITEI? ARTISTA VREA SĂ TREACĂ PRAGUL MEDICILOR ESTETICIENI

Viorica de la Clejani e hotărâtă să calce pragul medicului estetician, în acest an. Vedeta spune că are nevoie de câteva intervenții pentru a-și ține soțul lângă ea. Ioniță,  însă, susține că nu e cazul de așa ceva și nu e de acord cu această decizie. 

Cântăreața s-a gândit ca anul 2021 trebuie să fie anul schimbărilor radicale. Viorica de la Clejani e hotărâtă să apeleze la ajutorul specialiștilor pentru a arăta ca la 20 de ani. Deși nu e prima dată când declară că vrea să se opereze, se pare că perioada petrecută acasă a făcut-o să se decidă. Vrea o siluetă ca a unei fete de 20 de ani cu care să-și înnebunească soțul.

„Abia aștept să treacă pandemia pentru că prima dorință ar fi să slăbesc, să îmi tai stomacul, că am ținut tot felul de diete și degeaba, ba slăbesc, ba mă îngraș, să îmi scot gușa, să îmi scot din sâni. Fără gușa de purcică arăt ca o puștoiacă de 20 de ani, asta mă strică. Eu nu sunt așa grasă, doar că am puțină burtă, dar față o am frumoasă. Vreau să fac niște schimbări că o să-mi pierd bărbatul și vreau să arat ca o gagică faină, bombă să fiu”a spus Viorica la o emisiune TV.

De cealaltă parte, Ioniță de la Clejani nu susține ideea soției sale. Nici nu vrea să audă de operații estetice, în opinia lui, Viorica este o femeie frumoasă care nu are nevoie de intervenții.

”Niciodată nu va avea nevoie de operații estetice”,a declarat și Ioniță de la Clejani.

Viorica de la Clejani, probleme de sănătate

Anul trecut nu a fost deloc unul bun și ușor pentru Viorica de la Clejani. Începând cu anularea evenimentelor, problemele făcute de Margherita, dar și de Fulgy și terminând cu câteva probleme de sănătate de-ale ei. Vedeta a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor pentru a-și rezolva o problemă pe care o avea la ochi.

Cu ochișorii sunt bine, am avut și eu o intervenție, am făcut o operație de cataractă. A ieșit cu bine, mai am puțin până văd clar, clar de tot”, a spus Viorica de la Clejani despre starea sa de sănătate!”a dezvăluit Viorica din Clejani.Mai mult decât atât, Viorica de la Clejani spune că trebuie să treacă și pe la medicul stomatolog. Nu din fiță, ci din necesitate. Problemele cu dantura nu mai pot fi amânate.

”Trebuie să repar ”gardul” din gură, trebuie să îmi fac dantura. Costa cam scump să-ți faci dantura în ziua de azi. Am niște probleme mai grave și trebuie să le rezolv. ”a spus Viorica de la Clejani la Antena 1.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com