Viorica de la Clejani vrea ca Fulgy să se însoare. Ce așteptări are de la nora ei

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt supărați din cauza problemelor cauzate de comportamentul fiului lor de 23 de ani. Fulgy pare că nu se mai liniștește, iar părinții lui speră că vor găsi o soluție să-l întoarcă pe drumul cel bun. În paralel cu aceste probleme, Viorica și Ioniță au scos o piesă pe care o promovează zilele acestea, la televiziunile din țară.

Cum crede Viorica de la Clejani că se va cuminți Fulgy

Inivitați în emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV, Viorica și Ioniță au vorbit și despre problemele lui Fulgy și răzvrătirea băiatului care nu se mai potolește. Viorica este de părere că o femeie bună îl poate ajuta pe Fulgy să se întoarcă pe drumul cel bun. Artista a spus că își dorește din tot sufletul ca băiatul ei să se însoare și să fie cumințit de soția lui.

Sper să se însoare. Îmi doresc să găsească o fată cum trebuie ca să-l cumințească așa cum l-am cumințit eu pe Ioniță, a spus Viorica la Vorbește Lumea.

Soții de la Clejani au vorbit și despre zvonul cum să se mută din țară. Ei au infirmat această informație și au precizat că își iubesc țara și că dacă nu s-au stabilit peste hotare în urmă cu mulți ani, acum sub nicio formă nu o vor face.

Cu privire la ce i se întâmplă acum lui Fulgy, Viorica și Ioniță și-au cerut scuze de la cei despre care a vorbit băiatul lor și le-a cerut să fie înțelegători.

Iubim țara noastră. Dacă era să stăm în străinătate, rămâneam în anii 90. Am fost printre primii care au plecat. Vă rog frumos, nu dați cu piatra. E ușor să faci un rău. Noi suntem aceeași oameni pe care îi știți, vă iubim și vă respectăm, a spus Ioniță de la Clejani.

Fulgy are 23 de ani și trece printr-o perioadă în care se ține de scandaluri, acuzații, încerând să se promoveze într-un mod care îi pătează imaginea.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com