AD

MONDEN

Viorica și Ioniță de la Clejani își fac planuri de vară, în timp ce Fulgy se află în arest

todayiunie 20, 2021

Background
share close
AD
AD

Viorica și Ioniță de la Clejani trec printr-o perioadă extrem de grea din cauza conflictelor în care este implicat Fulgy. Nu este prima dată când au astfel de probleme, pentru că și Margherita a fost implicată în scandaluri de acest gen. Viorica și Ioniță își fac planuri în lipsa fiului, în timp ce el se află în arest pentru 29 de zile.

Viorica și Ioniță plănuiesc cântările de vară

Viorica și Ioniță de la Clejani trec prin clipe grele în acest moment, de când Fulgy a fost prins drogat la volan și a iscat un întreg scandal. Tânărul a făcut o mulțime de acuzații de când a fost prins în flagrant, spunând că mai multe persoane publice ar consuma substanțe interzise.

Viorica și Ioniță suferă mult din cauza celor întâmplate, dar asta nu îi împiedică să-și facă planuri pentru vara aceasta. Cariera lor a fost afectată grav din cauza pandemiei, având în vedere că nu au mai avut deloc cântări și niciun concert. De când restricțiile s-au ridicat, au început să-și facă planuri.

Fulgy, arestat pentru 29 de zile

Fulgy, fiul Clejanilor, a fost arestat pentru 29 de zile. Chiar tatăl său a fost cel care l-a reclamat la poliție, pentru că vrea să se facă dreptate. Tot el a fost și cel care a dat vestea că fiul său se află în detenție pentru 29 de zile.

Ioniță recunoaște că fiul său a greșit mult când a recurs la astfel de gesturi și a promis că îi va impune mai multe restricții pentru a-l aduce pe calea cea bună. Artistul spune că nici alte nume importante nu sunt sfinte și au greșit, dar asta nu înseamnă că fiul său merită să fie atât de blamat.

”E băiatul meu, a greșit, dar este victima unor nenorociți! Ce Alex Velea e sfânt? Nici ăla cu cu studioul nu e sfânt! Fulgy e 29 de zile la arest! Când va ieși va avea niște restricții de la mine foarte mari”, a spus Ioniță de la Clejani.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com