Viorica și Ioniță de la Clejani, probleme de sănătate după accidentul fiicei lor: “Veștile nu sunt îmbucurătoare!”

Margherita de la Clejani a provocat un accident în dimineața zilei de 23 mai. Aceasta avea o atitudine ciudată și a fost supusă testului antidrog, care a ieșit pozitiv. Drept urmare, a rămas fără permis și a fost întocmit un dosar penal pe numele ei. Întregul scandal provocat de Margherita, care continuă și acum, i-a implicat și pe membrii familiei sale care au de suferit. Viorica și Ioniță de la Clejani s-ar confrunta cu probleme de sănătate din cauza ipostazei în care i-a pus fiica lor.

Viorica și Ioniță de la Clejani, probleme de sănătate după accidentul fiicei lor: “Veștile nu sunt îmbucurătoare!”

În cadrul unei emisiuni, s-a discutat despre starea de sănătate. Astfel, Viorica și Ioniță de la Clejani ar avea probleme grave de sănătate din cauza stresului și problemelor acumulate în urma scandalului în care Margherita i-a implicat. Zilele trecute, după o apariție în direct în care a răbufnit și a fost foarte nervoasă, Viorica ar fi acuzat dureri mari de cap. Nici Ioniță nu stă prea bine la capitolul sănătate, acesta semnalând probleme cu tensiunea.

“Veștile nu sunt îmbucurătoare în ceea ce o privește pe doamna Viorica. Ieri noapte, după încheierea transmisiunii în direct acuza dureri foarte, foarte mari de cap. De asemenea, Ioniță de la Clejani alaltăieri acuza puseuri de tensiune. Poate și din această cauză au decis ca în cursul zilei de ieri să dea acel comunicat conform căruia nu vor mai da declarații timp de câteva zile.”, potrivit datelor furnizate la o emisiune.

Viorica și Ioniță au anunțat că nu vor mai face declarații referitoare la scandalul Margheritei în spațiul public și lasă totul în seama autorităților care se ocupă de anchetă. Viorica a trecut prin clipe grele în acest timp și a avut mai multe răbufniri. A declarat că familia ei nu mai are liniște de când a izbucnit scandalul și, în calitate de mamă, a implorat în lacrimi ca fiica ei să fie lăsată în pace.

De asemenea, cântăreața se teme pentru viața fiicei sale și nu vrea ca această să aibă probleme și mai mari și să ajungă la o depresie cumplită, care să o împingă spre gesturi necugetate, precum suicidul. Ea a vrut ca toată lumea să înțeleagă că face orice pentru copiii ei și, indiferent de faptele lor, îi va iubi și îi va sprijini.

Sursa: huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com