VIRGIL MUSTA, DEZVĂLUIRI ÎNGRIJORĂTOARE: ”MI-E FRICĂ SĂ NU AJUNGEM CU OAMENI DECEDAȚI PE STRĂZI SAU PE HOLURILE SPITALELOR!” - RADIO FX NET

VIRGIL MUSTA, DEZVĂLUIRI ÎNGRIJORĂTOARE: ”MI-E FRICĂ SĂ NU AJUNGEM CU OAMENI DECEDAȚI PE STRĂZI SAU PE HOLURILE SPITALELOR!”

Virgil Musta a făcut dezvăluiri îngrijorătoare. După ce România a atins, în ultimele 24 de ore, un nou record de îmbolnăviri cu noul coronavirus, șeful secției de Boli Infecțioase de la Spitalul ”Victor Babeș” crede că am putea ajunge pe urmele Italiei.

”Efectul perioadei de când oamenii au posibilitatea să nu mai stea în izolare dacă sunt bolnavi, să se externeze dacă doresc, să nu mai respecte nicio regulă deja se vede… este motivul principal pentru care acum avem un număr mare de cazuri.

Și va exploda peste una, două, trei săptămâni când creșterea numărului bolnavilor va fi exponențială și când sistemul de sănătate nu va mai putea face față. Mi-e frică că vom ajunge în situația Italiei în care pacienții nu mai aveau unde să se interneze, formele grave rămâneau acasă, decedau la domiciliu sau poate pe străzi sau pe coridoarele spitalelor”, a spus Virgil Musta pentru Europa Liberă. 

Coronavirus România, 17 iulie

Bilanțul total al infectărilor cu noul coronavirus a ajuns astăzi, 17 iulie, la 35.802. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat alte 799 noi cazuri de infectare.

Până astăzi, 17 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 35.802 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 24.598 au fost externate, dintre care 22.312 de pacienți vindecați și 2.286 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Totodată, până în prezent, 823 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere. Până astăzi, 1.988 de persoane infectate cu COVID-19 au murit.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com