Viscol și drumuri înzăpezite în țară. Lista cu județele unde se circulă în condiții de iarnă

Vremea s-a schimbat la 360 de grade, și s-a întors iarna în țara noastră. Ce nu am avut în decembrie, adică temperaturi scăzute și zăpadă, avem acum la jumătatea lunii martie. În mai multe județe din țară a nins puternic, iar stratul de zăpadă nou depus este unul consistent. Dacă la munte, zăpada a adus cu ea bucuria turiștilor, în celelalte zone din țară este un chin pe șosele.

Viscol și drumuri înzăpezite în țară

Zăpada a pus stăpânire pe mai multe județe din țară unde ninge viscolit începând de ieri noapte. Este vorba în special despre Muntenia, Transilvania, Maremureș și Moldova. Potrivit meteorologilor, la munte, la peste 1500 m altitudine, temporar suflă tare, cu rafale de 70…90 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii.

Intensificări ale vântului de până la 55…65 km/h vor fi şi în sudul Banatului şi al Olteniei şi local în Moldova şi estul Munteniei.

Zăpada a adus bucurie pentru unii și nervi și probleme pentru alții. La munte, în Masivul Postăvaru, stratul de zăpadă a ajuns la 90 de centimetri. Turiștii care se află acum la munte au parte de o vreme pe cinste. Nu același lucru îl pot spune și șoferii care circulă zilele astea în condiții de iarnă.

Județele din țară unde se circulă în condiții de iarnă

Potrivit Centrului InfoTrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, se circulă în condiții de iarnă, în mai multe județe din țară. Utilajele de deszăpezire au intervenit și împrăștie pe carosabil material antiderapant.

Alba (DN75, DN1R Scărișoara-Vărtop și DN 67C Transalpina);

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Argeș (DN73 Dâmbovicioara-Fundata);

Bistrița-Năsăud (DN17 – Pasul Tihuța);

Bihor (DN1H – Șinteu, DN75 Măgura-Vârtop);

Brașov (ninge abundent pe toate arterele rutiere din județ)

Caraș-Severin (DN6 Armeniș-Cornea, DN58 – Carașova, DN68 – Bucova, DN57B – Oravița;

Cluj (DN1 Dumbrava-Izvoru Crișului, DN 1R- loc. Beliș);

Covasna (ninsoare viscolită pe DN 11 Brețcu-Oituz – zăpadă 10 cm, DN 13-loc.Reci, DN 13E);

Gorj (DN67 C-Rânca);

Harghita (DN13B Gheorgheni-Praid);

Hunedoara (DN 66 loc. Banița, Livezeni –DN7A și DN66A);

Maramureș (DN18 Baia Sprie-Pasul Gutâi, DN 18 – loc. Borșa);

Neamț (DN 15B și DN 15 C – Târgu Neamț);

Prahova (DN1 – între km. 119 (Azuga) – 138 (limită cu jud. Brașov, DN 1A – loc. Blejoi, DN71 Sinaia-Târgoviște);

Vrancea (DN 2D și DN 2R – zona de munte);

Vâlcea (DN 7A Voineasa – limită cu jud.Hunedoara).

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com