Visuri la cheie sezonul 8. Ei sunt noii arhitecți ai emisiunii de la Pro TV

Emisiunea Visuri la cheie de la PRO TV pregătește sezonul cu numărul 8 pentru care au început deja filmările. Pe lângă poveștile de viață impresionante și împlinirea visurilor, emisiunea are în centrul ei oameni talentați care fac echipă pentru schimbarea unui destin, sau chiar a mai multor destine, atunci când este vorba despre familii. Oficial au început filmările pentru sezonul cu numărul 8 al emisiunii Visuri la cheie care anunță surprize mari.

Arhitecți noi în echipa Visuri la cheie

Producătorii emisiunii au cooptat în echipă doi arhitecți noi care vor pune umărul la treabă alături de Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alina Vîlcu și Laura Boghiu.

Cei doi nou intrați în echipa Visuri la cheie sunt: Andra Marinescu și Alex Gavrilescu. Amândoi au expertiză în domeniu, de peste 15 ani și sunt nerăbdători să construiască visuri în acest sezon.

Consider că mi-am luat toate bagajele necesare de a urca în autocarul Visuri la Cheie și sunt nerăbdător ca, alături de această echipă minunată, să îmi ofer toate cunoștințele și aptitudinile în schimbul fericirii celor ce au uitat să vadă viața prin ochii bucuriei și care chiar au nevoie de un strop de speranță să meargă mai departe, a declarat Alex Gavrilescu.

Colega lui, Andra Marinescu vede intrarea în echipa Visuri la cheie ca pe o adevărată provocare și ocazia perfectă în care să-și pună la treabă imaginația și puterea de creație.

Au început filmările pentru Visuri la cheie

Oficial, emisiunea Visuri la cheie, produsă și difuzată de postul de televiziune Pro tv începe filmările de astăzi, 10 mai 2021. Echipa este condusă de actorul Dragoș Bucur care a spus că echipa i-a primit cu brațele deschise pe cei doi nou veniți.

Iată ce a declarat noul arhitect al emisiunii despre această provocare:

Mă bucur să mă alătur echipei Visuri la cheie și sunt sigură că, împreună, vom reuși să aducem zâmbete pe chip și liniște în suflet, atât familiilor, cât și celor de acasă. Sunt emoționată și, în același timp, nerăbdătoare să creez împreună cu această echipă minunată, echipa pe care o urmăream de fiecare dată cu sufletul la gură, ca telespectator. Este o nouă provocare pentru mine, un mijloc care îmi va permite să aduc în beneficiul familiilor toată imaginația mea și puterea mea de creație, a declarat Andra Marinescu.

Caravana Visuri la cheie cutreieră țara în lung și-n lat în căutare de povești impresionante, cu scopul de a schimba destine și a ferici oameni.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com