Vița-de-vie, cea mai cultivată plantă de pe pământ ! Antioxidanții, sănătate curată pentru organism! În ce produse pot fi găsiți din belșug. - RADIO FX NET

Vița-de-vie, cea mai cultivată plantă de pe pământ ! Antioxidanții, sănătate curată pentru organism! În ce produse pot fi găsiți din belșug.

”Există o veche legendă calabreză care spune că, la început, viţa de vie nu avea struguri, era doar o plantă căţărătoare fără fructe. Într-o zi, un ţăran privind-o cu atenţie horărî că făcea umbră altor plante și ar fi mai bine s-o taie drastic.

Planta plânse atât de amarnic încât o pasăre, căutând s-o liniştească, i-a promis că va fi înzestrată cu cele mai iubite și căutate fructe de pe pământ” – povește dr. în farmacie Anca Daniela Raiciu.

Vița-de-vie, cea mai cultivată plantă de pe pământ

”Într-adevăr, viţa de vie este cea mai cultivată plantă pe pământ, fiecare bob fiind un depozit de vitamine –  A, B şi C –  săruri minerale: potasiu, magneziu, fier, iod, calciu – polifenoli şi zaharuri naturale.

Recomand călduros consumul acestora în sezon și nu numai, pentru că toți strugurii, dar în special cei de culoare neagră sau roşie conţin o substanţă, resveratrol, cu un efect antioxidant puternic. Acesta declanşează eliberarea unui hormon care se numeşte adiponectină, cu rolul de a proteja vasele de sânge, de a stimula producerea insulinei şi de a apăra organismul în multe dintre funcţiile sale vitale. Sunt studii care afirmă că resveratrolul și complexul antioxidant conținut combate celulele cancerigene şi împiedică formarea lor, deci are şi rol de prevenire a instalării unei boli tumorale” – ne explică specialistul.

Complexul HOFIGAL antioxidant  – generează efecte similare pentru sănătate consumului de struguri

”Diabeticii și cei care nu doresc să se îngrașe consumând struguri, din cauza cantităţii mari de zahăr pe care o conțin, pot recurge la un supliment alimentar cu calități similare și mă refer aici la Complexul HOFIGAL antioxidant.complet-antioxidant-hofigal

Așa cum indică și denumirea, produsul  are o importantă acțiune antioxidantă și de detoxifiere, facilitând eliminarea metalelor grele din organism. Mai mult de atât, datorită unui polizaharid cu funcție prebiotică importantă, stimulează dezvoltarea bacteriilor benefice din colon restabilind echilibrul digestiv.

La fel ca și la consumul de struguri, produsul este ideal în stări de oboseală, surmenaj și epuizare, fiind indicat inclusiv sportivilor aflați în perioade intense de suprasolicitare fizică” – ne explică A.D.Raiciu.

Complexul HOFIGAL antioxidant poate fi cumpărat din farmaciile HOFIGAL din toată țara, din farmaciile partenere sau, mai simplu, poate fi comandat online aici:

 

cumpara-acum1-1

Interviu realizat de Cristina Călugăru

sursa: aquiahora.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com