VIVIANA SPOSUB, DECLARAȚII INCENDIARE! CARE ESTE SECRETUL FRUMUSEȚII IUBITEI LUI GEORGE BURCEA. „DRAGOSTE DIMINEAȚA, LA AMIAZĂ ȘI SEARA”

Viviana Sposub a făcut declarații incendiare. Invitată în platoul unei emisiuni de televiziune, vedeta a făcu dezvăluiri din viața intimă. Aceasta a vorbit despre „trucurile” care o mențin în formă și despre ce se întâmplă în relația ei.

Viviana a fost prezentă în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV. Fosta coprezentatoare s-a lăsat „interogată” de colegii ei și a făcut dezvăluiri incendiare despre situația sa amoroasă și mai ales despre activitate din dormitor

Iubita lui George Burcea a fost întrebată ce face să arate așa bine, iar răspunsul i-a uimit pe colegii săi. Se pare că pe lângă sport, secretul Vivianei este dragostea.

„Dragoste dimineața, la amiază și seara și fac și sport. O viață bună, o duc bine. Chiar sunt bine, mulțumesc!”, a răspuns Viviana amuzată.

Mai mult, iubita lui George Burcea a declarat că are planuri mari de viitor. Recent, au apărut niște zvonuri potrivit cărora ar fi însărcinată, iar Viviana le-a alimentat prin declarațiile sale. Deși a spus că momentan nu este cazul, se gândește la asta și își dorește cinci copii.

„Ce planuri să am, cinci copii.”, „Nu știu nu m-am verificat niciodată”, a răspuns Viviana atunci când a fost întrebată despre sarcină.

.

Ce l-a atras pe George Burcea la Viviana?

George Burcea a fost fermecat de șarmul Vivianei încă de la primele ore petrecute pe platourile de filmare ale emisiunii „Ferma”. Actorul recunoaște că nu a fost vorba de nimic sexual, ci a fost vorba de sentimente și de energii pozitive

„Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu.”, a declarat George Burcea la începutul relației.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com