VIVIANA SPOSUB, LA MOMENTUL ADEVĂRULUI: ”EȘTI ÎNSĂRCINATĂ?” CUM A RĂSPUNS IUBITA LUI GEORGE BURCEA

Viviana Sposub a fost invitată la ”Vorbește Lumea”, emisiunea prezentată de Lora și Cove, iar acolo avea să fie întrebată dacă este însărcinată. Ce răspuns a dat iubita lui George Burcea? Cove avea să exclame: ”A fost cu ezitare!”

Viviana Sposub s-a distrat alături de Lora și de Cove, la emisiunea de pe Pro TV, unde avea să răspundă și unei întrebări atât de frecventă printre vedete: dacă este însărcinată! Iubita lui George Burcea a fost luată la rost, direct, de Cove: ”Viviana, spuen adevărul, ești însărcinată?” Iar răspunsul a venit: ”Nu știu! Cred că nu!” Dar Cove avea să completeze: ”A fost o ezitare, a fost o ezitare în răspunsul tău!”

Și Lora avea să fie testată de Cove: ”Greață, vărsături?”

Lora și Cove au făcut un adevărat show în deschiderea emisiunii ”Vorbește lumea” de la Pro TV, în urmăc cu câteva zile. Cove a fost cel care a lansat subiectul, iar artista a râs și l-a amenințat apoi: ”Nu știu ce-ți fac dacă apar o în tabloide!” Lui Cove nu i-a păsat și a continuat discuția, cu mult umor. De altfel, așa cum o face mereu simpaticul prezentator. Cei doi au vorbit despre Ziua Îndrăgostiților, care tocmai trecuse, moment în care Lora avea să spună că a exagerat weekend-ul trecut, stricându-și regimul alimentar. ”Am făcut o prostie, am mâncat ce nu trebuia…” Cove a intervenit imediat: ”Păi tu erai parcă …ierbivor!” ”Daaa, mi-am stricat regimul alimentar, am început cu brânzică, cu dulce, cu o bezea… A exxagerat. M-am trezit greu azi dimineață!”, a spus Lora. 

A fost imediat întrebată de Cove: ”Greață, vărsături? Încă nu? Eu aș deschide, peste vreo șase luni, secțiunea de casting pentru o nouă colegă la emisiune, cred că ne despărțim atunci”, a spus, râzând, Cove. Iar Lora i-a tăiat-o imediat. ”Dacă apare în tabloide asta te desființez”, a zis, râzând, Lora. Cove nu a lăsat-o deloc mai moale și a continuat cu glumele.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com