VIVIANA SPOSUB VORBEȘTE DESPRE ANDREEA BĂLAN AȘA CUM NU TE-AI FI AȘTEPTAT: „ACUM SUNT CU FOSTUL EI SOȚ”

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz. Cei doi s-au îndrăgostit în timpul filmărilor emisiunii Ferma – așa cum au făcut-o  Brigitte și Florin Pastramă– și pare că s-au conectat foarte bine unul cu celălalt și sunt fericiți. Într-una din edițiile emisiunii, Viviana a făcut unele declarații despre fosta soție a lui George, Andreea Bălan.  

Viviana și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și pare că nimic nu le poate umbri fericirea. Poate doar, uneori, trecutul. Și cum George nu s-a rupt definitiv de trecut, evident, fosta lui soție încă își mai face simțită prezența în viața acestuia. Poate că acesta este și motivul pentru care, din când în când, șatena aduce în discuție numele Andreei Bălan. Cel mai recent episod de acest gen a fost în timpul filmărilor pentru emisiune, acolo unde Viviana a avut de îndeplinit o misiune alături de Andreea Antonescu. Vă așteptați ca actuala iubită a lui Burcea să arunce cu săgeți către Andreea Antonescu și în felul acesta să apară un schimb de replici acide? Nici vorbă. Iată că șatena nu doar că nu a aruncat cu săgeți otrăvitoare, ci și-a exprimat admirația pentru trupa Andre.

”Mie nu îmi vine să cred că sunt cu tine aici. Aveam poster cu voi, iubeam trupa Andre de mică. Ba chiar am fost şi la concert când aţi venit la Botoşani, la noi, în Moldova.”Eu eram cu mâinile pe sus, dar tu (n.r. – Andreea Antonescu) m-ai ignorat. Andreea Bălan m-a băgat în seamă atunci” , a povestit Viviana Sposub într-un episod din Ferma.

Anda Adam, replici tăioase la adresa Vivianei

În momentul în care Viviana îi spunea Antoneascăi cât de mult a însemnat trupa Andre pentru ea. Dar, și cât e de șocată este că formează un cuplu cu fostul soț al Andreei Bălan, Anda Adam a simțit nevoia să o taxeze.

„Nu îmi vine să cred. Eu eram fan Andre. Vă iubeam pe amândouă. Aveam postere cu voi.  Acum sunt cu fostul ei soț. Nu știu ce crede despre asta”, a spus Viviana. La un moment dat, până să iasă din competiție. 

În acel moment, Anda Adam nu s-a putut abține și a pus o „simplă” întrebare. Însă, Viviana nu a vrut să intre în niciun conflict și nu a răspuns la această răutate.

”Şi te gândeai că o să fii cu fostul soţ al Andreei Bălan?”  a spus Anda Adam în emisune.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com