Vlad Gherman a scos o piesă pentru fosta lui iubită. Ce răspuns a primit de la Cristina Ciobănașu: „Nu m-ai pierdut!”

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format unul dintre cele mai sudate cupluri. Cei doi au crescut împreună, s-au văzut unul pe altul evoluând și timp de 9 ani și-au oferit iubire necondiționată. Despărțirea dintre ei a venit ca un fulger pentru toți și nimeni nu a putut crede că este reală, dar se pare că lucrurile sunt foarte dureroase între cei doi.

Vlad Gherman petrece timp cu Cristina

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au anunțat despărțirea în urmă cu câteva luni bune. Deși aveau planuri serioase pentru viitor și avusese loc și logodna, se pare că nu s-a mai putut merge mai departe. De atunci, cei doi au tot apărut în diferite ipostaze din care reiese că între ei nu s-a terminat tot și nu pot renunța așa ușor unul la altul.

De curând, Vlad și Cristina au petrecut o seară frumoasă împreună, alături de bunii lor prieteni Ruxandra Ion și soțul ei. Ei au comandat pizza, au stat de vorbă și au urmărit serialul Adela. Vlad nu s-a putut abține și a filmat-o pe fosta lui iubită, în timp ce se ocupa de treburile gospodărești în bucătărie. Fanii au fost foarte încântați să îi vadă din nou împreună, având în vedere că toți așteaptă împăcarea lor oficială.

Vlad suferă după Cristina

Vlad suferă mult după Cristina Ciobănașu și acest lucru este foarte vizibil. În urmă cu ceva timp, el declara că a slăbit în jur de 7 kilograme. Mai mult, simțea mereu nevoia să stea în compania prietenilor, apropiaților, pentru a reuși mai ușor să treacă peste suferijță.

De curând, el a scos o melodie special pentru Cristina, cu versuri sugestive și triste. În noua piesă își spune clar regretul despărțirii și se gândește cum ar putea să facă pentru a o avea din nou pe femeia iubită.

”Până să te pierd de tot / Zi-mi dacă-i vreo șansă / Să spun sau să fac ceva / Să te întorc /Până să te pierd de tot / Zi-mi dacă-i vreo șansă / Să-ți fac cumva inima / Să bată la loc”, sunt versurile melodiei lui Vlad Gherman.

Cristina Ciobănașu a reacționat și ea la această melodie, însă răspunsul ei nu i-a mulțumit deloc pe fani. Ei au acuzat-o că este prea directă și că nu este normal să îi spună lui Vlad că sunt doar prieteni, pentru că este clar că mai există sentimente. Mai mult, unii le-au transmis că în curând își vor da seama că nu există prietenie după iubire și relația lor de amiciție se va distruge când unul dintre ei va avea pe altcineva.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

” Sunt mândră de tine! Nu m-ai pierdut, îți sunt în continuare alături. Noi vom fi mereu cei mai buni prieteni! Pariul nostru s-a transformat și depinde doar de noi să îl câștigăm. Știi bine că sunt aici oricând ai nevoie de mine. Iar piesa e superbă!”, a scris Cristina Ciobănașu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com