Vlad Voiculescu, în vizorul liberalilor. Orban: “Orice ministru care nu își face datoria, mai devreme sau mai târziu va pleca”

Ministrul Vlad Voiculescu a intrat în vizorul liberalilor. Se vehiculează că sunt voci nemulțumite de activitatea acestuia, care ar dori schimbarea lui din funcție. Chestionat pe marginea acestui subiect, președintele PNL a dat un răspuns surprinzător pentru unii.

a

Ludovic Orban despre remanierea lui Vlad Voiculescu

Președintele PNL, Ludovic Orban a declarat că orice ministru care nu își face datoria, mai devreme sau mai târziu va pleca. Răspunsul lui a venit după ce a fost întrebat despre o posibilă remaniere a Ministrului Sănătății. Orban a ținut să precizeze că nu există discuții în coaliție despre acest subiect.

Activitatea fiecărui ministru este evaluată de premier și premierul ia sau nu decizii. Orice ministru care nu își face datoria și care nu este implicat în atingerea obiectivelor din programul de guvernare, mai devreme sau mai târziu va pleca. Este firesc ca evaluarea activității să o facă premierul. Dacă premierul are vreo solicitare, o discutăm, a declarat Ludovic Orban.

Așa cum se procedează, evaluarea miniștrilor va fi făcută de către premierul Florin Cîțu după primele șase luni de guvernare.

Cine este Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu a mai fost ministru al Sănătății și în Guvernul condus de Dacian Cioloș. Și-a început cariera politică ca independent ocupând funcția de director de cabinet al ministrului Finanțelor Publice în perioada ianuarie – mai 2016.

În această perioadă, Voiculescu a fost subordonat Ancăi Paliu Dragu, ministrul de Finanțe al guvernului tehnocrat condus de către Dacian Cioloș.

Pe 20 mai 2016, Voiculescu l-a înlocuit în funcția de ministru al Sănătății pe Patriciu Achimaș-Cadariu, care și-a dat demisia. Și-a încheiat primul mandat de ministru la data de 4 ianuarie 2017, fiind urmat de Florian Dorel Bodog, care a venit la conducerea Ministerului Sănătății când Guvernul Dacian Cioloș a fost înlocuit de către Guvernul Sorin Grindeanu.

Pe 23 decembrie 2020, Vlad Voiculescu a fost numit în postul de ministru al sănătății în Guvernul Florin Cîțu, în contextul pandemiei de coronavirus. El este cel care conduce strategia de vaccinare a populației României împotriva virusului Sars Cov 2.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com