Vladimir și Tunde Găitan, iubire ca în filme. „M-am îndrăgostit la prima vedere și în trei luni ne-am căsătorit”. Cine e femeia care l-a divinizat pe regretatul actor

Actorul Vladimir Găitan s-a stins din viață marți, 10 noiembrie, la vârsta de 73 de ani. Diagnosticat în urmă cu mai bine de 30 de ani cu o maladie rară necruțătoare, maestrul Găitan s-a luptat cu boala alături de soția sa, cea care i-a fost alături și la bine și la greu, așa cum și-au promis la căsătorie.

În cadrul unui interviu oferit pentru Taifasuri.ro, Găitan povestea cum s-a cunoscut cu partenera lui, Tunde, între cei doi fiind dragoste la prima vedere. După doar trei luni de relație, cei doi au decis să se și căsătorească. 

„Am o soţie superbă, o femeie care şi-a înţeles menirea şi care s-a sacrificat pentru noi (n.r. – protagonistul şi copiii), ea fiind absolventă la Institutul de Educaţie Fizică şi Sport. A fost doi ani profesoară de sport, foarte iubită de elevi. Şi astăzi întâlneşte pe stradă oameni în toată firea, care îşi amintesc de doamna profesoară sau dirigintă Tunde Găitan. Clasele ei veneau la noi acasă şi făceau cheful de sfârşit de an.

Cum s-au cunoscut Vladimir și Tunde Găitan

Eram în armată şi se turna, la Arad, un film despre eroii de la Păulişi. Ministerul Armatei mi-a aprobat să particip la filmări şi să se considere că fac şi armata. M-au lăsat să stau la hotel. Două luni, cât au durat filmările, am avut statut privilegiat. Într-o zi eram liber, deoarece filmasem noaptea. Stăteam pe terasa Restaurantului Astoria cu trei colegi şi beam bere.

Am văzut nişte picioare superbe şi am întrebat ale cui sunt. Mi s-a spus că n-am nicio şansă, pentru că este iubita colegului meu de cameră, Vlad Rădescu. Ca să nu mai lungesc povestea, i-am cam furat iubita. Am înţeles că ei doar se cunoşteau…(..)

Vorbea greşit româneşte, pentru că este unguroaică veritabilă…Doamna Găitan spune că a fost şi ea „electrocutată” de „curăţenia” mea. Mi-a spus că eram atât de pur, ras în cap, speriat de bombe, pentru că veneam din armată, că arătam ca un pui de găină şi a avut un sentiment de milă… că s-a îndrăgostit instantaneu de mine.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Eu eram deja înnebunit când am văzut şi partea de sus, nu doar picioarele. Era o frumuseţe de fată, de care m-am îndrăgostit la prima vedere, dovadă că în trei luni ne-am şi căsătorit”, povestea în urmă cu câțiva ani actorul.

Singurul moment de cumpănă din căsnicia lor a fost diagnosticul actorului

Actorul a dezvăluit și că a avut multe admiratoare în tinerețe, însă geloziile nu au avut loc în căsnicia lui. „Am trecut peste greutăţile vieţii iubindu-ne şi respectându-ne foarte mult. Meritul principal îl are ea, care mi-a fost alături şi m-a tolerat, dar n-a fost uşor. Eram un bărbat frumos şi foarte curtat de admiratoare. Se trezea cu ele acasă, le mai punea să bată covoarele… Erau nişte fătuci înamorate, care acceptau toată povestea doar să fie în preajma mea.

Ea a înţeles fenomenul, le-a pus la treabă pe câteva, până când le-a convins că statul în preajma mea nu este nicio fericire şi nicio mulţumire, că e de muncit. A fost o fată înţeleaptă, care a gestionat lucrurile foarte bine, cu multă căldură, şi n-au existat cutremure, momente de cumpănă în căsnicia noastră, decât cele legate de-o boală care ne-a speriat, de dispariţiile părinţilor noştri, care ne-au îndurerat, dar între noi doi n-au existat niciodată disensiuni”, a mai spus acesta.

Vladimir și Tunde Găitan au împreună doi copii, o fiică, pe Gloria, care a urmat cariera tatălui, și pe Alexandru, mutat de ceva vreme în Londra.

Sursa: click.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com