Vloggerul Selly, criticat dur de Mădălin Voicu, după ce și-a înscenat accidentul rutier

Vloggerul Selly a fost dur criticat de către Mădălin Voicu, care l-a taxat pentru că și-a înscenat un accident rutier. Voicu a avut o reacție vehementă la adresa lui Andrei Șelaru, cunoscut după numele de Selly. Recent, tânărul și-a înscenat un accident de mașină, care a fost preluat de ziare și televiziuni.

Vloggerul Selly, criticat dur de Mădălin Voicu, după ce și-a înscenat accidentul rutier

Fostul senator este de părere că vloggerul Selly trebuie să își asume consecințele faptelor sale. Acesta din urmă și-a înscenat un accident rutier pentru a da o lecție celor din mass media. El a vrut să demonstreze că informația despre accidentul lui va fi preluată, fără ca cineva să-l sune pentru a confirma evenimentul.

Selly a fabricat un material video cu presupusul accident rutier. La scurt timp, unele posturi TV, precum și unele site-uri de știri, au difuzat filmulețul. Unii au aplaudat lecția oferită de Selly presei din România, în timp ce alții, ca Mădălin Voicu, l-au criticat.

Politicianul a mărturisit într-un interviu acordat pe canalul de Youtube al lui Cristi Brancu că renumitul vlogger se crede Șelimbăr. Mădălin Voicu este convins că Selly nu a dormit de oftică pentru că nu a fost contactat de jurnaliști în legătură cu accidentul, aceștia preferând să dea știrea fără a verifica veridicitatea ei.

„Îți dai seama ce jignire a fost pentru Selly, că nimeni n-a sunat să zică: băi, ești viu, ai pățit ceva? Așa, săracu’, nu doarme o săptămână de oftică pentru că nu l-a sunat nimeni să verifice chestiile astea”, a spus Mădălin Voicu.

Fostul Senator a mai precizat că Selly, și mulți ca el – denumiți vloggeri, nu fac altceva decât să profite de naivitatea publicului lipsit de educație și cultură. Afirmațiile au fost făcute în cadrul emisiunii jurnalistului Cristi Brancu, care apare pe Youtube.

Sursa: huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com