Vrei să împodobești bradul cu noi decorațiuni de Crăciun și nu știi ce tendințe sunt în 2019?

Ei bine, anul acesta se poartă clasicul, dar și minimalismul.

a

Bradul de Crăciun luminează, fără dar și poate, casele tuturor în preajma frumoaselor sărbători ale sezonului rece. Iată care sunt cele mai noi tendințe pentru bradul de Crăciun:

Nu doar ținutele de Crăciun sunt cele care trezesc interesul în perioada sărbătorilor. Dacă veți ține cont de tendințe, în ceea ce privește bradul de Crăciun, anul acesta ar trebui să renunţăm la beteală și funde, chiar dacă anii trecuți au fost în trend.

Pentru a avea un pom de Crăciun în trend, designerii ne recomandă brazi împodobiți doar cu globuri şi ornamente.

Ca și iluminat festiv,  alegeți instalațiile simple cu lumină albă, pentru că vor da strălucire bradului şi vor scoate globurile în evidență.

Anul acesta este în trend bradul simetric și de aceea cam toate globurile ar trebui să aibă aceeaşi mărime, adaptată la dimensiunile bradului.

Recomandarea este să folosiți la bază globuri mari, iar pe partea superioară globuri din ce în ce mai mici.

Un brad de Crăciun minimalist poate fi decorat doar cu câteva ghirlande de lumina caldă, ce vor contribui la atmosferă intimă și confortabilă.

Decorațiunile minimaliste de Crăciun au forme simple, geometrice, și nuanțe neutre. Decorul minimalist este influențat de filosofia și estetica japoneză, ce urmărește crearea unui ambient calm, ce îndeamnă la meditație.

Pentru o nota eleganta, poti decora bradul cu globuri argintii. Creeaza o schema de decorare ce alterneaza globuri lungi cu globuri rotunde, pline, si nu uita de steaua din varf.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com