AD

HOROSCOP

Vrei sa te mariti? Vrei sa stii cu cine te potrivesti? Iata ce spune zodia ta

todayfebruarie 20, 2018 1

Background
share close
AD
AD

Eşti adeptul căsătoriei, îşi doreşti o familie frumoasă, copii şi un partener pe care să-l iubeşti pană la sfarşitul zilelor? Nu pare aşa mare realizare, mai ales că, de-a lungul timpului, oamenii cam asta au facut cu viaţa lor, într-un final…

Insă, căsătoria implică ceva mai mult decat iubire, pasiune – căsătoria înseamnă convieţuire, arta de a forma o familie pentru care ai nevoie de persoana potrivită, compatibilă cu tine şi cu gandurile tale.
Care este persoana compatibilă nu poţi decat să afli singur, în timp şi cu ajutorul astrelor, bineînţeles.
Aşadar, cu cine ar fi de preferat să te căsătoreşti în funcţie de zodie:
Berbec
Există pentru cei născuţi sub semnul astral Berbec 4 zodii cu care aceştia sunt compatibili pe termen lung: Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător, însă doar cei născuţi în Gemeni sunt partenerii ideali pentru Berbec.

Cu semnul astral Gemeni, Berbecii pot face o echipă încantătoare: amandoi neobosiţi şi înclinaţi spre cunoaştere a noului.
Mai mult, numai o personalitate ca a Gemenilor poate limita tendinţa de a domina a Berbecilor, aceştia din urmă dand dovadă de multă ingeniozitate cand vine vorba de relaţia lor cu un individ ghidat de semnul Berbec.
Gemenii nu au prejudecăţi sexuale, ceea ce Berbecilor le va plăcea enorm, Berbecul este inteligent din fire, cel născut în Gemeni este versatil, amandoi depun eforturi pentru menţinerea interesului. De aceea, o căsătorie va avea cu siguranţă succes.
Taur
Pentru cei născuţi în Taur, iubirea se poate împlini – la nivel de convieţuire – cel mai bine şi cel mai bine cu cei născuţi în Rac sau Fecioară.

O a doua opţiune pentru familiştii zodiacului îi “numeşte” pe cei ghidaţi de semnul Capricorn sau Peşti.
Taur – Rac ar putea avea o căsnicie fericită pentru că amandoi au nevoie de siguranţă, de sentimentul de permanenţă, amandoi sunt afectuoşi şi pasionali. Taurul e atent, Racul este sensibil şi tot Taurul este printre puţinele semne zodiacale care ar putea înţelege schimbările dese ale Racului.
Cu Fecioara poate fi dragoste la prima vedere, cei doi avand şi aceleaşi preocupări intelectuale. O căsnicie nu ar fi o idee rea.
Gemeni
Dacă eşti născut sub semnul astral Gemeni, atunci căsătoreşte-te cu Leu, Berbec sau Balanţă.
Pentru a nu dispera (în cazul în care nu te îndrăgosteţi de unul dintre cei trei mandri ai zodiacului), astrele îţi recomandă, ca o a doua variantă, Vărsător sau tot Gemeni, în cazuri rare.
Cu Leul poţi face o pereche interesantă în care vă veţi admira unul pe celălalt.
Apoi, Leul iubeşte în primul rand cu inima, Gemenii iubesc mai întai cu mintea, dar asta nu va fi o piedică – din contră, acesta va fi liantul care îi va completa constant.
Cei născuţi sub semnul astral Gemeni sunt atat cat trebuie de romantici pentru cei născuţi în Leu şi sunt amandoi de pasionali (atat cat au nevoie).
Cu Balanţa, căsătoria ar funcţiona pentru că cele două semne sunt foarte compatibile intelectual…

Rac
Cele trei personalităţi cu care un Rac ar face casă bună sunt Peştii, Scorpionii, Taurii.
Pentru o a doua opţiune, Racii ar putea încerca o uniune cu cineva născut în Fecioară sau tot cu un Rac, însă potrivirea ar cere cateva sacrificii…
Cu Peştii, Racii îşi pot îndeplini visele: cuplul lor este sensibil, afectuos şi îşi completează ego-urile simultan.
Peştii aduc dragoste în viaţa Racului, iar Racul aduce protecţie în viaţa celor născuţi în zodia Peşti, iar compatibilitatea sexuală este de milioane. Adică, pe scurt, o căsnicie ideală.
O aceeaşi completarea va fi simţită de Rac în ceea ce-l priveşte pe Scorpion care va iubi nevoia de a domina a Racului.
Leu
O căsătorie ideală. Săgetător şi Berbec.
O posibilă căsătorie ideală: Gemeni, Balanţă.
Se spune că cea mai frumoasă căsnicie este cea în care cei doi parteneri reprezintă “acel ceva” împreună şi nu separat. Această teorie se aplică perfect cuplului Leu – Săgetător: cei doi devin un tot dornic de libertate, aventură, socializare cu oameni noi…
Pentru ei dragostea va fi o reală distracţie, stimulandu-se şi inspirandu-se reciproc.

Fecioară
Astrele recomandă pentru Fecioară o uniune pentru totdeauna cu cei ghidaţi de Capricorn sau Taur.
O posibilă căsnicie fericită s-ar putea consolida şi între Fecioare şi Rac sau Scorpion.
Fecioara va aprecia disciplina şi capacitatea de muncă a Capricornilor, împreună se vor mandri de casa lor, se vor bucura de prietenii şi se vor admira reciproc.
Dar, ceea ce va face din căsnicia lor o relaţie lungă şi sănătoasă este faptul că pe niciunul nu îl vor deranja marile neînţelegeri, (care vor trece pe langă ei ca şi cum nu ar exista), cu atat mai mult vor trece peste micile neînţelegeri.
Cu Taurul pasiunea poate fi ceva mai mare, atracţia sexuală de asemenea – unele dintre ingredientele principale ale unei căsnicii ideale. Iar, cu puţină răbdare impusă ar putea fi la fel de trainică ca uniunea cu un Capricorn.
Balanţă
Dacă eşti Balanţă, cel mai bine ar fi să cauţi, pentru căsătorie, o persoană născută sub semnul astral Gemeni sau Leu.
Ca o a doua opţiune, ai posibilitatea să alegi între Săgetător şi Vărsător.
Cu Leul există o îmbinare de trăsături aproape perfectă: ambele semne satisfac nevoile şi dorinţele celuilalt. Spiritul pozitiv de învingător al Leului o va cuceri pe nesigura Balanţă.
Leul sensibil, Balanţa emoţională, amandoi nebuni după sex…
Apoi, cu cei născuţi în Gemeni, Balanţele pot avea o uniune specială: foarte potriviţi din punctul de vedere intelectual şi amandoi extrem de pasionali.
Există în căsnicia lor o reciprocitate perfectă, iar viaţa lor sexuală nu va fi niciodată plictisitoare. Un parteneriat ideal şi din perspectiva raportului de forţe: Balanţa are atitudine de judecător, Gemenii sunt receptivi la judecată.
Scorpion
Scorpionii ar putea trăi fericiţii pană la adanci bătraneţi cu cei născuţi în zodia Peşti, Rac, dar şi Capricorn.
Pentru o alegere ceva mai compromisă, dar care ar putea avea şanse mari de reuşită, Scorpionii pot alege să se căsătorească cu o Fecioară.
Sunt rare atracţiile de genul celor care se înfiripă între Peşti şi Scorpioni, atracţii ce ulterior pot deveni un adevărat sprijin şi o acceptare reală a trăsăturilor celuilalt ce vine de la sine, într-un mod armonios.
Cu Capricornii vor clădi o căsătorie bazată pe o compatibilitate sexuală, iar cu Racii pot avea căsătoria perfectă dacă iubirea lor nu este afectată de ceva neprevăzut.
Săgetător
Săgetătorii se pot iubi cu tipuri diferite de personalităţi, dar într-un sfarşit o căsnicie fericită ar putea avea doar cu cinvea influenţat de semnele astrale Vărsător, Berbec, Leu.
O a doua opţiune este oferită de o atracţie aparte faţă de semnul astral Balanţă.
Combinaţia relaţională Săgetător – Vărsător are mari şanse de succes. Se inspiră intelectual, amandoi sunt imprevizibili, activi şi veseli. Au o imaginaţie bogată şi multe fantezii inovative, ceea ce ar putea păstra sarea şi piperul căsniciei lor.
Capricorn
Capricornii vor avea căsnicii fericite alături de Fecioare şi Scorpioni.
O a doua opţiune este reprezentată de cei născuţi sub semnul astral Tauri, Peşti şi rareori tot Capricorni.
Ceea ce va face din căsnicia cu o persoană născută sub semnul astral Fecioară o relaţie lungă şi sănătoasă este faptul că pe niciunul nu îl vor deranja marile neînţelegeri, (care vor trece pe langă ei ca şi cum nu ar exista), cu atat mai mult vor trece peste micile neînţelegeri.
Pe de altă parte, succesul sexual al Capricornului cu Scorpionul poate deschide oportunităţi serioase ce se pot transforma în relaţii de lungă durată (chiar căsnicii) foarte interesante şi de succes.
Vărsător
O căsătorie ideală: Berbec, Gemeni.
O a doua opţiune ideală: Balanţă şi Săgetător.
Intre Vărsător şi Berbec se leagă o conexiune furtunoasă şi plină de emoţii constructive. Berbecul va fi dominat de Vărsător, dar cu puţin tact, o astfel de poveste de dragoste se poate transforma într-o căsnicie specială.
Apoi, o căsnicie între Vărsător şi Gemeni poate fi materializarea unei compatibilităţi sexuale rare care va transforma căsătoria în ceva fermecător.
Peşti
Dacă eşti născut în perioada guvernată de semnul astral Peşti, atunci cel mai probabil vei avea o căsnicie fericită dacă în faţa altarului te regăseşti langă un Taur sau un Rac.
Următoarea alternativă ţi recomandă pe cei născuţi sub semnul astral Scorpion sau Capricorn sau, în funcţie de circumstanţe speciale, tot pe cei născuţi sub semnul Peşti.
Cu cei născuţi sub semnul Rac, vei forma un cuplu simpatic şi, ulterior, o căsnicie ideală a căror certuri vor finaliza mereu cu o partidă de sex nebun.
Cu cei născuţi sub semnul astral Tauri, o uniune poate fi o alegere inspirată pentru că Taurii te vor ajuta să îţi îndeplineşti toate visele, căsătoria voastră fiind una sănătoase şi nu neapărat pasională

 

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com