Vremea schimbă foaia, gata cu temperaturile record - RADIO FX NET

Vremea schimbă foaia, gata cu temperaturile record


Odată cu schimbarea vremii în România, se lasă în urmă temperaturile record. Directoarea Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a dezvăluit previziunile pentru zilele următoare. Se așteaptă o înrăutățire a condițiilor meteorologice, cu valori termice ce se apropie de normalul perioadei.

În primele zile ale lui februarie 2024, temperaturile au fost neobișnuit de ridicate, depășind media pentru această perioadă. De la data de 5 februarie, temperaturile zilnice au înregistrat valori neobișnuit de înalte, atât pentru minime, cât și pentru maxime, stabilind recorduri.

Pe 6 februarie 2024, 122 de stații meteorologice au raportat cele mai ridicate temperaturi maxime pentru această dată, iar două dintre ele au înregistrat chiar recorduri lunare. Tendința de temperaturi ridicate va continua în zilele următoare.

Specialiștii prognozează o vreme caldă până la finalul săptămânii curente, iar abia începând cu data de 19 februarie se așteaptă să revină la temperaturile normale pentru această perioadă.

În București, temperatura va fi în jur de 20 de grade Celsius la finalul săptămânii. Aceste condiții vor persista în sudul Olteniei, în Muntenia și în Dobrogea, până la aproximativ 21 de grade Celsius.

Prognoza meteo indică că, începând cu 19 februarie 2024, temperaturile se vor apropia de media normală pentru această perioadă în toate regiunile țării, cu cantități ușor excedentare de precipitații, mai ales în regiunile vestice și nord-vestice. Mediile valorilor termice se vor apropia de normele specifice lunii februarie până la finalul lunii.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com