Vulpița a spus lucrurilor pe nume! Ce spune tânăra despre bătăile încasate de la Viorel

În cadrul emisiunii de ieri, Vulpița a ținut să facă o scurtă precizare despre zvonurile apărute în mediul online odată cu demisia asistentei TV Emily Burghelea. Tânăra de la Blegești a precizat clar că nu dorește ca cineva să o considere o victimă.

Vulpița este agresată de Viorel Stegaru?

Emily Burghelea, fosta asistentă Acces Direct, a demisionat în direct precizând că nu mai poate tăinui faptul că Vulpița este agresată de soțul ei, Viorel Stegaru. Odată cu declarația ei, au ieșit la iveală mai multe dovezi care susțin această ipoteză.

Cu toate acestea, Mirela Vaida a precizat, în direct, că echipa Acces Direct nu este părtașă la așa ceva și nu a asistat la nicio scenă de violență fizică între cei doi. Colac peste pupăză, tocmai presupusa victimă neagă toate zvonurile lansate de Emily Burghelea.

Ce spune tânăra de la Blegești despre presupusele agresiuni fizice

Vulpița a ținut să facă o scurtă precizare despre aceste zvonuri în cadrul emisiunii de ieri. Tânăra de la Blegești a spus că nu se află în pericol și că vrea ca aceste discuții să dispară din spațiul public. „Vreau să spun și eu ceva. Să-și vadă de treburile lor (n.r. oamenii), că eu sunt bine așa cum sunt”, a spus Vulpița, în direct.

Și Mirela Vaida a completat-o, spunând că totul face parte din planul lui Emily, de a ascunde motivul adevărat al plecării sale de la emisiunea „Acces Direct”. „Emily a făcut ceva ce nu trebuia să facă niciodată. A încălcat niște reguli foarte grave. Ea a făcut un gest necugetat și când și-a dat seama de treaba asta, a făcut o scenetă.”, a fost declarația prezentatoarei TV.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com