VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT A AJUNS DE NERECUNOSCUT. FANII AU LUAT LA MIȘTO ULTIMA APARIȚIE A VERONICĂI: „ÎȘI BAT ĂȘTIA JOC DE TINE”

Au trecut mai bine de 4 luni de când Vulpița a ajuns la Acces Direct și și-a spus povestea de viață. De atunci și până acum, Veronica Stegaru a împărțit România în două: într-o parte se află oamenii care o simpatizează și o susțin și în cealaltă parte se află cei care sunt de părere că emisiunea Acces Direct de la Antena 1 ar trebui să oprească, odată pentru totdeauna, difuzarea telenovelei dintre Vulpiță și Viorel, iar cei doi soți să se întoarcă acasă, la Blăgești. 

De când a venit în Capitală, Vulpița a cunoscut numeroase transformări și a trecut, de la statutul de fată de la țară, la unul de divă de București.

Cu toate acestea, mulți oameni sunt de părere că Vulpița este batjocorită de echipa emisiunii Acces Direct și pusă în situații penibile, care să crească audiența. De exemplu, pentru filmarea videoclipului piesei „Om bogat sau om sărac”, lansat de Vulpița și Viorel, alături de Rafaelo, Veronica Stegaru a avut parte de o transformare care nu le-a prea fost pe plac fanilor săi.

Vulpița de la Acces Direct, criticată pentru felul în care arată

Pentru videoclipul piesei, Vulpița s-a lăsat îmbrăcată și machiată de profesioniștii în domeniu, însă internauții nu sunt de aceeași părere. După ce Vulpița a apărut într-o rochie violet extrem de pompoasă și cu un machiaj al ochilor și buzelor tot în nuanțe de violet, strident, oamenii au spus pe Instagram că Vulpița este batjocorită de echipa emisiunii Acces Direct.

„Își bat ăștia joc de tine / Veronica, nu te mai lăsa așa transformată, ăștia fac așa pentru audiență / Tu erai fată frumoasă înainte, acum te-ai urâțit de tot” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Vulpiță, la fotografi cu transformarea ei.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com