VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT, FĂCUTĂ PRAF DE FAMILIA LUI VIOREL. DE CE A AJUNS SOCRUL SĂ O ALUNGE CU PIETRE DE LA POARTĂ, ÎN FAȚA CAMERELOR. „LUMEA ÎI ARATĂ CU DEGETUL ȘI…”

Au trecut patru luni de când telenovela dintre Vulpița și Viorel a devenit subiect de „interes național”. De la o zi la alta, cei doi soți din Blăgești sunt puși în fel și fel de ipostaze de către echipa emisiunii „Acces Direct” și nu este de mirare că audiența atinge cote maxime, de fiecare dată. Deși sunt unele dintre cele mai carismatice personaje ale momentului și fac o țară întreagă să râdă, CANCAN.RO a aflat detalii șocante din interiorul familiei Stegaru.

a

Au împărțit România în două și sunt ba luați în râs, ba simpatizați de telespectatorii emisiunii Acces Direct. Chiar dacă la televizor par, de cele mai multe ori, extrem de bucuroși și recunoscători pentru tot ce se întâmplă, Veronica și Viorel Stegaru nu duc tocmai o viață liniștită.

Dar… să o luăm cu începutul. CANCAN.RO a intrat în posesia unor informații-bombă din interiorul familiei Stegaru. Se pare că Vulpița nu a fost niciodată pe placul părinților lui Viorel și, mai mult de atât, aceștia dau vina pe ea, prin Blăgești, pentru toate „nenorocirile” pe care le trăiesc. Practic, în familia Stegaru, toate nemulțumirile se leagă de nora Vulpița sau, cum s-ar spune, toate oalele se sparg în capul ei.

Vulpița de la Acces Direct a devenit un „super-star”

Vulpița de la Acces Direct, bătută cu pietre de socru, în fața casei

În ziua de 1 iunie, Vulpița și Viorel au venit la Blăgești, pentru a-i aduce câteva cadouri fiicei lor, cu ocazia Zilei Copilului. Fericirea revederii a fost umbrită de faptul că Dumitru, socrul Vulpiței, a început să o jignească de față cu echipa de filmare de la Antena 1 și chiar să arunce cu pietre în nora lui, în cameramani, șoferi și reporteri. Cu toții au trăit un șoc și, vizibil afectați de cele văzute, s-au retras către mașinile cu care veniseră din București.

Vecinele socrilor Vulpiței au declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, că Dumitru, socrul Veronicăi, nu prea o are la suflet pe vedeta de la Acces Direct. Mai mult, o consideră vinovată pentru faptul că, în Blăgești, lume râde de el și îl arată cu degetul, din cauza a ceea ce se întâmplă la București, la emisiunea de la Antena 1.

Cu toate acestea, părinții Vulpiței nu sunt deranjați de aparițiile publice ale fetei lor și, din contră, se bucură pentru reușitele ei din industria muzicală.

„Au făcut un circ, a fost ca în filme totul. Îi vedeam că aleargă de colo-n colo cu camerele de filmat, Dumitru (socrul Vulpiței, n.r.) după ei. Ei nu au fost de acord de la început cu aparițiile Veronicăi și ale lui Viorel, la televizor. În sat, părinții lui Viorel spun mereu că amândoi i-au făcut de râs, îi vorbește lumea în Blăgești, râde de ei, îi arată cu degetul.

Trăiesc un coșmar. Și înainte erau vorbiți, lumea le spunea că au primit-o pe Veronica în casă și ea e o c#$@ă, că îl înșală pe Viorel pe la toate colțurile, acum spun că ea l-a târât pe bărbat în asta.
De mai multe ori, Viorel a vrut să renunțe la televizor și să vină acasă. Ei îi place (Veronicăi, n.r.)”, a spus una dintre vecinele socrilor Vulpiței, pentru CANCAN.RO.

Vulpița de la Acces Direct, mărul discordiei în familia lui Viorel

„Lumea s-a săturat de ei”

În aceeași notă acidă, vecina lui Dumitru, socrul Vulpiței, ne-a mărturisit că sătenii din Blăgești s-au cam săturat de circul care se învârte în jurul soților Stegaru, la televizor, iar majoritatea oamenilor se uită la „Acces Direct” pentru a se amuza de ipostazele în care sunt puși Veronica și Viorel.

„Lumea din Blăgești de aici de la noi s-a săturat de ei, majoritatea oamenilor se uită la Acces Direct pentru a râde, pentru a se amuza de ce mai fac ei pe acolo. Sunt și câțiva care îi apreciază, cărora le place că s-au apucat de muzică, le place faptul că fac bani și și-au depășit condiția. În rest…Doamne-ajută, numai circuri.

Părinții Veronicăi… ce să spun despre ei, sunt oameni cu frică de Dumnezeu, ei nu sunt supărați că fata lor apare la televizor. Sunt bucuroși, o văd ca pe o doamnă de București acum”, a conchis vecina socrului Vulpiței, pentru CANCAN.RO.

Vulpița și Viorel, prima vacanță la mare

Chiar dacă oamenii îi critică în stânga și în dreapta, Vulpița și Viorel sunt bucuroși de faptul că acum sunt vedete, la televizor. De ce? Foarte simplu. Odată cu prima apariție la „Acces Direct”, soții Stegaru și-au dat seama că pot avea multe beneficii în această lume a persoanelor publice.

Tocmai de aceea s-au putut bucura, în acest weekend, de o excursie pe cinste. Echipa emisiunii de la Antena 1 i-a luat pe cei doi, i-a pus într-o mașină și i-a dus la mare, la Mamaia, iar cea mai încântată de cadoul primit a fost chiar Vulpița.

Vulpița și Viorel de la Acces Direct, pentru prima dată la mare

„Nu am fost niciodată și acum sunt chiar curioasă să văd ce și cum. Aș rămâne aici. Foarte drăguț, wow! E super! E cam mare și vine la margine apa. Așa de mare e? Îmi place”, a spus Veronica Stegaru, vizibil speriată.

Vulpița de la Acces Direct, succes răsunător pe piața muzicală

După ce a ajuns în Capitală, Vulpița de la Acces Direct a înțeles că nu trebuie să se mai mulțumească niciodată cu puțin. Zilele au trecut, iar Veronica s-a schimbat complet: din tânăra timidă de la Blăgești, a ajuns astăzi o divă, dar și o…artistă!

Vulpița a lansat prima melodie alături de Axinte, piesă ce a ocupat primul loc în trendingul de pe Youtube mai mult de o săptămână. Aceasta a fost urmată de colaborarea Veronicăi cu Rafaelo, dar și de o melodie lansată alături de Rafaelo și Viorel și una doar în duet cu soțul ei. Pe lângă remunerația de 100 euro pe care o primesc pentru fiecare apariție la Acces Direct, Vulpița și Viorel au mai câștigat câteva mii de euro din vizualizările adunate pe Youtube, la melodiile lansate de ei.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com