Vulpița e vedetă la București! Ce se întâmplă cu fetița ei la Blăgești

Se face aproape o jumătate de an de când Veronica Stegaru, așa cum o cheamă de fapt pe Vulpița, femeia devenită celebră la tv, a plecat din Blăgești și a venit la București.

Între aparițiile la tv, filmările pentru videoclipuri și înregistrări, Vulpița a cam uitat că este mamă. De altfel, Maria, fetița ei și a lui Viorel Stegaru, de doar doi anișori a rămas în Blăgești, acolo unde locuiau și soții Stegaru înainte de a fi vedete de Capitală. Maria a rămas în grija bunicilor paterni care se chinuie să îi asigure cele necesare traiului. Micuța însă suferă pentru că nu-și mai vede părinții.

fara descriere

”Fetița plânge toată ziua, vrea să își vadă mama. Cere telefonul, se uită pe Youtube la emisiune, nu înțelege ce se petrece și plânge. Abia mai mănâncă, nu se mai joacă cu ceilalți copii, e un dezastru total în casă. Maria vorbește câteva minute pe zi cu mama ei la telefon și nu înțelege de ce nu se întoarce Veronica acasă, de ce preferă să stea departe de ea, se simte părăsită”, ne-a spus, în urmă cu câteva săptămâni, unul dintre cei șocați de ceea ce se întâmpla în casa Vulpiței.

fara descriere

Între timp, activitățile din București ale Vulpiței s-au înmulțit, iar femeia nu mai are timp nici de telefonul zilnic de multe ori. Nici de Paște nu au ajuns acasă, la Blăgești, soții Stegaru. A mărturisit asta chiar într-o emisiune Veronica Stegaru, plângând spunând că și-ar fi dorit să aibă fetița cu ea la București. ”Să avem un Paște foarte fericit și dorința mea să am fetița lângă mine”, a spus Veronica, în cadrul unei emisiuni televizate.

fara descriere

Vulpita -Veronica Stegaru, de la ajutorul social, la mii de euro

Deși nu-și mai vede fetița, Vulpița este fericită. Viața ei s-a schimbat complet. Acum locuiește într-un apartament în București, se îmbracă din magazine de firmă, merge cu mașini de fițe și câștigă mulți bani. Dacă pe vremea când își ducea traiul de zi cu zi la Vaslui, Vulpița trebuia să se descurce doar cu câteva sute de lei pe lună, adică cu alocația copilului și ajutorul social, acum Vulpița a ajuns să aibe pe mână mii de euro. Vulpița face bani frumoși de pe urma melodiilor lansate pe Youtube care au ajuns să aibă mii de vizualizări. Se știe că această platformă de socializare plătește o anumită sumă pe mia de vizualizare, însă nu se știe cu exactitate cât anume.

fara descriere

Vulpița și soțul ei, Viorel Stegaru au fost izolați în apartament în București

Așa cum spuneam, Vulpița și Viorel s-au mutat în București. Cei doi locuiesc într-un apartament, unde au fost izolați și în perioada stării de urgență. În afară de perioada în care participau la emisiunea tv unde au contract, cei doi soți din Blăgești și-au petrecut timpul înpreună în apartament. 

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥
fara descriere

Cum a ajuns Vulpița, vedetă tv după un viol

Veronica din Blăgești, pe numele ei adevărat Veronica Stegaru și poreclită Vulpița, a venit la București alături de soțul ei care o acuza de infidelitate, în timp cee a susținea că a fost violată. După ce au apărut imagini și discuții între ea și cei despre care spunea că ar fi violat-o, Veronica din Blăgești, alias Vulpița, a recunoscut senină, că și-a înșelat bărbatul.

Sursa: radical.wowbiz.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com